3 tapaa antaa naiselle orgasmi – näitä et edes tiennyt

Arvostele juttu

Ahh, tämä on meille rakas aihe: orgasmi.

Suurin osa netin neuvoista liittyy klitoriksen hyväilyyn. Ja näissä vinkeissä klitorista aina verrataan eräänlaiseen nappulaan tai nypykkään. Se on ongelmallista.

Oikeasti klitoriksesta näkyy vain todella pieni osa. Vähän kuin jäävuorissa – veden päällä on vain 10 % koko möhkäleestä. Loppu on visusti piilossa pinnan alla.

Pienen ”nypykän” takaa nimittäin löytyy kokonaisuudessan noin 10 senttiä pitkä rakennelma, joka kaartuu kahdesta suunnasta hieman toivomusluun tapaan. Tätä piilottelevaa osaakin voidaan stimuloida!

Alta löydät 3 vinkkiä:

1. Hyväile hänen ”varttaan”

Suuri osa miehistä keskittyy klitoriksen näkyvään osaan. Kuitenkin useilla naisilla paras pala löytyy juuri tämän pisteen yläpuolelta. Tässä kohtaa klitoriksen ”varsi” on niin lähellä ihoa, että voit tuntea sen painamalla kevyesti.

Laita etusormesi ja keskisormesi hellästi naisen ulompien häpyhuulten sisään ja hiero vartta aivan huulten yläreunalta. Voit käyttää pyörittelevää tai edestakaista liikettä.

2. Mene vielä ylemmäs

Kyllä, voit siirtyä vielä ulompien häpyhuultenkin yläpuolelle – alueelle, jossa karvoituskin kasvaa jo vahvana (tai noh, nykyään moni sheivaa kaiken pois).

Kun painat naisen ”kolmiosta” alaspäin, saat stimuloitua hänen klitoriksensa sisempiä osia. Tavallisesti sormilla painaminen on hieman epämukavaa – joten vinkkimme on painaa alaspäin kämmenellä.

3. Ja painele samalla sisältä

Kolmonen kannattaa yhdistää kakkoseen. Ei, en tarkoita nyt sormien tunkemista perseeseen…

Vaan kohtaa kaksi. Samalla, kun painat hänen ”kolmiostaan” alaspäin – tunge sormi tai pari syvälle sisään hänen sisäänsä. Vie sormet hänen vatsan puolelleen ja painele aluksi varovasti. Jos tunne on hyvä, voit painaa kovempaa – ja aloittaa joko kahden sormen pumppaavan liikkeen…

Tai oman suosikkimme: jalkapalloilijan. Kun sinulla on etu- ja keskisormi syvällä sisällä – painele vaginan etuseinää heiluttelemalla sormiasi vuorotahtiin (etusormi menee eteen, keskisormi taakse – ja sitten vaihdetaan paikkaa).

Jos olet todellinen monitaituri: Voit nuolla naisen klitoriksen ”päätä” samalla, kun sormesi ovat sisällä ja kämmenesi painelee hänen kolmiostaan.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0