Miksi yhden illan juttu kannattaa hankkia netistä?

Arvostele juttu

Yhden illan juttuja harrastatetaan Suomessa yllättävän paljon. Varsinkin kaupungeissa asuvat opiskelijat ja muut nuoret harrastavat lyhyitä seksisuhteita ja jopa yhden illan juttuja runsaasti. Känninen baari ilta taittuu humalaiseen hurmokseen – mutta entä jos haluaisitkin löytää seuraa yhdeksi yöksi ihan selvinpäin?

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Humalainen yhden illan juttu ei ole kaikkien mielestä se kaikkein paras tapa harrastaa seksiä. Ei tarvitse kuin mennä jollekin Suomen suosituimmista keskustelufoorumeista ja laittaa hakuun yhden illan juttu, niin jo löytyy lukuisia tilitys-posteja: ”yhden illan juttu kaduttaa”, ”yhden illan juttu morkkis”, ”yhden illan juttu raskaus” jne.

Tulee hyvin nopeasti selväksi se, että ihmiset eivät osaa harrastaa irtoseksiä. Mutta mitä sitten tehdään väärin?

Yhden illan juttujen ongelmat:

Yhden illan jutut syntyvät hyvin usein baarissa tai yökerhossa vietetyn illan päätteeksi. Hyvin monet opiskelijat esimerkiksi harrastavat yhden illan juttuja viikonloppuisin bileiden yhteydessä. Seksiseuran hakeminen baareista ja yökerhoista tai edes kotibileistä ei kuitenkaan ole kovinkaan järkevää. Tässä muutama syy miksi:

Seksi on huonoa humalassa: jokainen, joka on päätynyt baarin jälkeisillä jatkoilla panopuuhiin on varmasti yhtä mieltä siitä, että kovassa kännissä harrastettu seksi on kamalaa. Miehille humala aiheuttaa monenlaisia erektio-ongelmia ja laskuhumala tekee väsyneeksi ja tappaa tunnelman.

Suojaus saattaa unohtua: kun kaksi kännistä ihmistä harrastaa seksiä, saattaa myös kondomien käyttö unohtua. Tai sitten humalaiset onnistuvat rikkomaan kondomit, kun laittavat niitä väärin päälle.

Aamuyöllä ihmiset ovat väsyneitä: väsyneenä seksistä puuttuu se himo ja kiihko, mikä tekee seksistä hyvää. Väsyneenä seksi saattaa jäädä myös lyhyeksi ja ihan yksinkertaisesti väsyneiden ihmisten suorituskyky ei ole lähelläkään sitä, mihin he pystyisivät.

Aamuyöllä ihmiset haisevat: jos on koko ilta ryypätty, tanssittu monta tuntia tanssilattialla tai ihan vain oltu kuumassa ja tunkkaisessa baarissa sekä ehkä päälle vedetty joku kebumättö paikallisessa kebulassa, voi olla varma, että haju on kamala. Hiki ja hengitys haisee niin, ettei tee mieli olla toista lähellä.

Hanki yhden illan juttu netistä

Edellä oli vähän syitä sille, että miksi ns. tavallinen yhden illan juttu saattaa olla karsea kokemus. Netistä hankittu panotreffi on mitä todennäköisimmin miellyttävämpää!

Kun hankit itsellesi yhden illan jutun netistä, voit mennä suoraa panokamusi luo panemaan ilman, että sinun täytyy viettää 5 tuntia baarissa kännäämässä. Sinulla ja kumppanillasi on todennäköisesti siistit ja puhtaat vaatteet sekä tuoksutte hyviltä. Väsymyskään ei ole vielä ehtinyt iskeä, vaan jaksatte panna vaikka monta tuntia. Ette myöskään ole kovassa humalassa – saatatte olla ihan täysin selvinpäin, joten seksi on miljuuna kertaa parempaa.

Mikäli haluat hankkia yhden illan panosuhteen netistä toimi näin: 

  1. Luo profiili seksideittisaitille. Oma suosikkimme on SexPartner.fi (meidän mieletämme Suomen paras seksideittisivusto)
  2. Kirjoita itsellesi esittelyteksi, jossa kerrot hieman itsestäsi sekä siitä millaista seuraa olet etsimässä.
  3. Lisää profiiliisi sopiva profiilikuva (parannat mahdollisuuksiasi selvästi!)
  4. Ala etsimään itsellesi seksiseuraa vaikka sivuston hakuominaisuudella
  5. Kun löydät sopivan kumppanin, lähetä hänelle viestiä ja sovi yhden illan juttu (josta voi syntyä vaikka pitkä seksisuhde)

Älä enää odottele, vaan hanki itsellesi seuraa yhden illan panosuhteeseen osoitteesta SexPartner.fi.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0