Parhaat seksiasennot pienelle kullille

Parhaat seksiasennot pienelle penikselle

Parhaat seksiasennot pienelle penikselle
1 (20%) 1 vote

Onko peniksesi keskiarvoa pienempi? Ei hätää. Olet varmasti kuullut sanonnan ”ei koolla ole väliä, vaan sillä miten sitä käyttää”. Sanonnassa on vinha perä – ja varmasti paljon totuutta.

Isompi ei aina ole parempi. Ja pienemmälläkin pärjää loistavasti, kun tietää mitä tekee. Siksi me päätimme listata parhaat seksiasennot pienimunaisille.

Takaa – naisen pää alhaalla

Aivan ehdoton ykkönen. Paras seksiasento pienelle penikselle on sellainen, jossa nainen lepuuttaa päätään ja olkapäitään tyynyllä ja nostaa perseensä pystyyn. Samalla nainen puristaa reisiään yhteen ja jännittää niitä. Mitä enemmän hän puristaa, sitä tiukempi penetraatiosta tulee.

Älä käytä tässä liukuvoidetta, sillä haluat munasi tuottavan enemmän tuntumaa. Tunkeudu takaa sisään. Pääset tässä asennossa penetroitumaan mahdollisimman pitkälle.

Jalat tai jalka olkapäille

Hyvin perinteikäs seksiasento kaiken kokoisille kulleille. Jos kuitenkin laitat naisen toisen jalan olkapäällesi ja kiedot toisen lantiosi ympärille (ja pyydät naista puristamaan jalallaan lantioasi kohti itseään) – pääset syvälle sisään.

Jos sinulla on keskiarvoa pienempi penis, ovat nämä seksiasennot ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0