Panoseuraa

Panoseuraa
5 (100%) 1 vote

Etsi panoseuraa netistä

Me annamme sinulle parhaat vinkit panoseuran etsimiseen. Lopputulos on itsestäsi kiinni – mutta yritämme auttaa parhaamme mukaan.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Lyhyt opas panoseuran löytämiseen

Tiedämme kaikki tunteen kun panemaan pitäisi päästä, mutta seuraa siihen ei vaan löydy. Seuraa lyhyttä 5 vaiheista opasta ja olet astunut askeleen oikeaan suuntaan.

Viisi lyhyttä vaihetta panoseuran löytämiseen netistä

 1. Luo tilit panotreffisivustoihin. Netistä löytyy todella hyviä panotreffisivustoja jossa vapaat halukkaat naiset ja miehet ilmoittavat ja hakevat itselleen seuraa, eikä mitä tahansa seuraa vaan nimenomaan panoseuraa. Ilman profiilia seuraa ei löydy, joten sellaisen luominen on ensiaskel oikeaan suuntaan. Oma suosikkimme on Sexparner.fi.
 2. Tili luotuna? Hyvä. Toisessa vaiheessa sinun tulee erottua muista käyttäjistä. Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista sillä suurin osa ei osaa erottua edukseen sivustoilla. Älä siis tee virhettä ja luo samanlaista paskalla tekstillä luotua profiilia kuin muilla. Tee positiivisesti muusta massasta erottuva profiili, jolla saat muut käyttäjät kiinnostumaan itsestäsi. Kerro itsestäsi positiiviseen, mutta ei liian itsevarmaan sävyyn. Niin naiset kuin miehet hakevat itsevarmaa ja mukavaa sekä tietysti luotettavaa seuraa.
 3. Profiili kunnossa. Well – tiedät varmasti että kuva kertoo enemmänkuin tuhat sanaa.  Eli lyhyesti. Laita hyvä ja fiksu profiilikuva itsestäsi. Ja käytä ihan oikeasti omaa kuvaasi. Näytä kuvassa itsestäsi siis positiiviset puolet, mutta näytä itseltäsi.
 4. Kuva asetettu? Hyvä! Nyt on sinun vuorosi olla aktiivinen. Kukaan ei varmasti ilmesty sohvallesi tai sänkyysi alasti kuin taikaiskusta. Sinun pitää itse lähettää viestejä muille käyttäjille ja olla aktiivinen.

Vinkkejä treffeile

 1. Treffipaikan valinta. Valitse ensimmäisten treffien paikaksi julkinen paikka. Kahvilat ovat suosituimpia. Näin pääset turvallisessa ympäristössä ensin tutustumaan toiseen.
 2. Ole tyylikäs ja erotu. Pukeudu tyylikkäästi ja ole kiinnostunut treffiseurastasi. Älä siis jää kiinni siihen mitä sinä olet tehnyt ja mistä sinä olet kiinnostunut – vaan ole kiinostunut seurastasi. Jos seurasi kertoo jotain hänelle tärkeää, niin herrajumala osoita kiinnostusta asiaa kohtaan. Ole siis kiinnostunut, kysy lisää asiasta ja osoita selvää mielenkiintoa.
 3. Kosketa ja halaa. Kosketus  ja halaus on oikeastaan yllättävän tehokas keino. Uskalla koskettaa toista treffeillä. Muista kuitenkin toimia säädyllisesti!
 4. Halauksesta suudelmaan on lyhyt matka. Isot pojat ovat opettaneet että kun pääset halaamaan pääset myös helposti suutelemaan ja jos pääset suutelemaan pääset myös panemaan. Helppoa eikö? Jos tilanne tuntuu oikealta, suutele treffiseuraasi. Jos hän vastaa suudelmaan, olet jo pitkällä.

Miksi hankki panoseura netistä?

 • Netistä on helppoa rajata hakua oikeanlaisista asioista kiinnostuneisiin
 • Voit valita miltä paikkakunnalta seuraa etsit
 • Anonyymiä – sinun ei tarvitse antaa oikeaa nimeäsi

Me suosittelemme aloittamaan seuran etsimisen luomalla profiilin Sexpartner.fi sivustoon tästä!

Mihin kaikeen seuraa netistä löytää?

Tykkäätpä miehistä tai naisista niin netti on se paikka mistä panoseuran haku kannattaa aloittaa. Näillä nettitreffisivustoilla sinua ei tuomita haluistasi – sillä muutkin käyttäjät ovat samalla asialla.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0