Parempaa nettiseksiä näillä vinkeillä

Lisää kiimaa seksichattiin – 4 vinkkiä parempaan nettiseksiin

Arvostele juttu

Seksichat on varmasti yksi suosituimmista tavoista harrastaa seksiä nykypäivänä. Nuoret aikuiset ovat tottuneet tekemään ja näyttämään netissä kaiden. Esimerkiksi sivustot, kuten ChatRoulette, ovat useimmille nuorille tuttuja. Ns. tavallinen seksichat on siis varsin monelle nuorelle ja nuorelle aikuiselle ihan tavanomainen asia.

Tässä artikkelissa kerromme muutamia vinkkejä, joilla voit tehdä kahden seksichättäilystäsi vielä ensitäkin kuumempaa.

Hanki erillinen webcam-kamera

Jos haluat harrastaa kunnolla nettiseksiä partnerisi kanssa, täytyy sinun pystyä muuttamaan kuvakulmaa. Jokainen tietää, että lähikuvat ovat pornossa tärkeintä ja jos kamerasi on kiinni tietokoneessasi, lähikuvien toteuttaminen on vaikeaa. Hanki siis irrallinen ja helposti liikulteltava webcam ja pystyt vapaasti kuvaamaan kaikki yksityiskohdat.

Roolileikit kuuluvat seksichattiin

Mikään ei sido sinua olemaan oma itsesi, kun harrastat nettiseksiä. Seksichättäilyyn kuuluukin roolileikit oleellisesti, koska se on niin helppoa ja vaivatonta esiintyä hetki jonain toisena. Kannattaa pukeutua toisella tavalla, käyttää vaikka peruukkia, eikä kannata unohtaa huoneen muuta sisustusta. Koko huoneesi näkyy partnerisi ruudulla, joten tee kokemuksesta hänelle yhtenäinen ja panosta myös taustaan.

Lisävinkki: sovi partnerisi kanssa roolileikistä ennalta ja sopikaa yhteensopivat rooliasut. Esimerkiksi poliisi ja roisto, vanki ja vanginvartija, morsian ja bestman jne. Näin pääsette molemmat kiinni rooliin ja teette seksichatista todella kuuman kokemuksen.

Ryhmäseksi on mahdollista myös seksichatissä

Meistä useimmat ajattelevat nettiseksin olevan kahden välistä seksiä, mutta se ei tarvitse olla. Mikään ei estä sinua harrastamasta netissä ryhmäseksiä. Tämä on todella kokeilemisen arvoinen juttu. Seksissä pääsee todella kuumiin tunnelmiin kahden tai useamman partnerin kanssa. Harvalle miehelle on mahdollista päästä sänkyyn kahden tai useamman naisen kanssa yhtä aikaa, mutta netissä se on helppoa. Nauti siis ryhmäseksistä edes netissä!

Julkinen paikka on seksichatin graalin malja

Jos haluat viedä seksichatin aivan uudelle tasolle ja nettisekstailla kuin PRO, tee se julkisella paikalla. Tässä on tärkeintä se, että partnerisi pääsee näkemään, että olet julkisella paikalla ja nauttimaan jännityksestä. Erinomaisia paikkoja ovat kahvilat, kirjastot tai vaikka toimisto. Tästä kiihottavammaksi nettiseksi ei juuri mene!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0