Löydä panokamu netistä

Löydä panokamu netistä
3.33 (66.67%) 6 votes

Haluatko lisää seksiä? Panettaako? Meitä ainakin panettaa. Mutta onneksi sekä meidän että sinun on helppo löytää panokamu netistä.

Löydä suomalainen panokamu anonyymisti netistäMikä ihmeen panokamu? Fuckbuddy. Siis tiedätkö, sellainen panokaveri, jonka kanssa harrastat vain seksiä, mutta jonka kanssa et halua pitkää suhdetta. Luonnollisesti tällainen järjestely toimii vain, jos molemmat osapuolet ovat samaa mieltä ja haluavat vain ja ainoastaan seksiä. Kun molemmat ovat seksisuhteesta samaa mieltä, on tällaisen panokaverin kanssa helppo toteuttaa muun muassa molempien fantasioita.

Miten löytää panokamu?

Me yleensä haluamme jakaa tavat löytää fuckbuddy kahteen kategoriaan. Hitaisiin ja nopeisiin. Perustamme jaon omiin kokemuksiimme. Sinulla saattaa tietysti olla eriävä mielipide tai muita kokemuksia. Mutta näin me näemme asian.

Hidas: Juokse viikosta toiseen baareissa. Pahimmassa tapauksessa juot itsesi humalaan, etkä edes jaksa panostaa sopivan seuran etsimiseen. Päätät suuren osan illoista kotisohvallesi pikaruoka-annoksen kanssa lievässä humalassa. Rahaa palaa ja terveytesi kärsii.

Nopea: Käytät hyödyksesi modernin teknologian suomia etuja. Olet rekisteröitynyt muutamaan seksitreffisivustoon ja otat yhteyttä muihin seksiä hakeviin käyttäjiin aktiivisesti. On totta, että vaikka profiilin luominen tällaisiin palveluihin on usein maksutonta, maksavat Premium-ominaisuudet erikseen. Ilmaista tämäkään ei siis ole. Mutta alkoholia kuluu paljon vähemmän, tiedät jo ketkä ovat etsimässä seksiseuraa (kaikki panotreffisivustojen käyttäjät) ja et näin tuhlaa aikaasi sellaisiin prospekteihin, joilta ei varmasti illan päätteeksi irtoa – niinkuin baarissa ikävän usein tapahtuu.

Parhaat sivustot

Alta löydät loistavan listan sivustoista, joiden kautta suomalaiset etsivät anonyymisti seksiseuraa.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Miten luon profiilin?

Profiilin luominen on maksutonta. Huomaa kuitenkin, että jotkin ominaisuudet maksavat. Jos siis oikeasti haluat aktiivisesti etsiä panoseuraa, saatat joutua pulittamaan siitä muutamia euroja.

  1. Valitse yksi tai useampia seksitreffisivustoja yllä esitellystä listasta. Olemme testanneet ne kaikki ja toteneet sivustot turvallisiksi.
  2. Valitse itsellesi nimimerkki. Sen tulisi kuvata itseäsi ja olla samalla kiinnostava.
  3. Lisää profiiliisi kuva. Kuvalliset profiilit ovat paljon kiinnostavampia ja saat yhteydenottoja tutkimusten mukaan noin 15x todennäköisemmin kuin ilman kuvaa.
  4. Kirjoita itsestäsi profiilikuvaus. Kerro kuvauksessa mitä olet etsimässä. Jos haluat vain blondeja, kerro se. Jos tykkäät sporttisista, kirjoita siitä. Jos sinua kiihottavat isot rinnat, sekin on hyvä sanoa ääneen.
  5. Olet valmis. Nyt vain siirryt etsimään alueeltasi löytyviä panokamuja.

Muista turvallisuus

Turvallisuus on tärkeämpää kuin yhden illan huvitukset. Jos etsit panokaveria tuntemattomista, tulee sinun muistaa ensitapaamisella turvallisuus.

Me suosittelemme, että ensimmäinen tapaaminen sovitaan aina julkiselle paikalle. Käytännössä parhaita valintoja ovat kaupungin keskustan kahvilat ja kuppilat. Myös rento istumapaikka kuten baari on hyvä valinta.

Kun tapaatte julkisella paikalla, on sinulla vielä mahdollisuus perääntyä. Jos toinen osapuoli tuntuukin omituiselta tai sinulle tulee pahat vibat hänestä, valitse mieluusti varma vaihtoehto ja lähde kotiin. Kyllä se fuckbuddy löytyy myöhemminkin.

Olet valmis – hanki panokaveri!

Tiedät nyt mistä ja miten panokamu löytyy netistä. Olet myös ymmärtänyt turvallisuuden tärkeyden. Sen merkitystä emme voi painottaa riittävästi.

Meidän mielestämme sinä olet nyt valmis. Luo profiili yhteen tai useampaan palveluun ja kokeile kuinka nopeasti sinä saat fuckbuddyn.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0