Millainen peniksen pitäisi olla – paras koko, mitta & muoto naisten mielestä

Millainen peniksen pitäisi olla – paras koko, mitta & muoto naisten mielestä
5 (100%) 1 vote

Tätä miettivät niin naiset kuin miehet: millainen peniksen pitäisi olla? Onko minulla liian pieni – iso – kapea – tai leveä?

Nyt asia on ratkaistu. Los Angelesin, Kalifornian ja Uuden Meksikon yliopistojen tutkijat yhdistivät voimansa ja ottivat selvää mikä on paras koko, mitta ja muoto. Nimenomaan naisten mielestä.

Kokeessa yhteen ja samaan koriin laitettiin 33 eri kokoista ja muotoista kullia – erektiossa luonnollisesti. Ja ei oikeita, vaan leluja. Sitten kori annettiin yksi kerrallaan 75 eri naiselle, jotka saivat valita korista kaksi omasta pielestään parasta.

Tarkoitus oli, että toinen valinnoista on vakituiseen suhteeseen ja toinen täydellinen kikkeli yhden illan jutulle. Tutkijat nimittäin olettivat, että nämä kaksi eroavat toisistaan. Valitsemisen jälkeen naiset vastasivat vielä kyselyyn, jossa heiltä kysyttiin penismieltymyksiä.

Lopputulokset olivat mielenkiintoiset.

  • Pysyvän kumppanin: Pituus 16 senttiä ja ympärysmitta 12,19 senttiä.
  • Yhden yön: Pituus 16,26 senttiä ja ympärysmitta 12,7 senttiä.

Yhden yön jutuissa peniksen siis toivottaisiin olevan hieman isompi. Mielenkiintoisen jutusta tekee se, että keskivertokulli on jenkkilässä 15,24 senttiä pitkä ja 12,7 senttiä ympärysmitaltaan.

Jos vertaillaan kaikkia maailman kulleja, on keskipituus erektiossa 13-15 senttiä, hieman tutkimuksesta riippuen. Mediaani on keskiarvoa hieman pienempi – eli keskiarvoa pienempiä on oikeasti yli 50 % kaikista pippeleistä.

Miten penis mitataan oikein?

Tarvitset sekä mittanauhan että viivoittimen.

  1. Hankkiudu kovaksi valitsemallasi tavalla (me emme arvostele – saat tehdä sen miten haluat).
  2. Mittaa pituus heti, kun olet saavuttanut täyden erektion. Mittaa ensin kullin yläpuolelta (siis se pinta mikä on navan puolella). Paina viivoitin kiinni häpyluuhusi – siis kyllä, ihan oikeasti ihon kuuluu vähän painua sisään. Tietysti tukevammilla ihmisillä tässä kohtaa voi olla vähän pehmeyttä päällä – painamalla viivoitin ”sisään” saadaan vertailukelpoisemmat tulokset.
  3. Seuraavaksi paina viivoitinta ja penistä yhteen niin, että ne kulkevat yhdessä alusta loppuun. Useimmilla meistä miehistä kulli nimittän kaartuu.
  4. Tee sama mittaus uudestaan mittanauhalla: paina mittanauhan pää hieman sisälle häpyluun päällä olevaan ihoon. Vie nauha kullin ylävartta pitkin terskan kärkeen asti. Katso lukema.
  5. Suorista penis ja katso mitta uudestaan (ei väkisin… sen verran, kuin se vaivattomasti menee). Lukeman pitäisi olla sama.

Kaikkien saamiesi lukujen pitäisi olla samoja – tai ainakin lähellä toisiaan. Se on kullisi pituus.

Tutkijoiden tekemissä mittauksissa ollaan todettu, että yli 16 senttinen penis on todella harvinainen. Vain noin yhdellä miehellä sadasta on sellainen. Jos siis sinulla on pituutta enemmän – olet isokullinen. Noin niinkuin koko maailman mittakaavassa.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0