Panotreffit

Panotreffit
5 (100%) 1 vote

Panotreffit netistä

 

Kyllä! Kyllä! Kyllä! Jos olet aktiivinen, sovit panotreffit netistä vaikka samaksi illaksi!

Mistä kyse?

Yksinkertaisuudessaan ihmiset kyllästyivät 2000-luvun alkupuolella baarista panoseuran etsimiseen ja loputtomaan seksittömyyteen. Olet varmasti itsekkin jossain vaiheessa joutunut kiertämään baareja – tarjoamaan drinksuja ilman minkäänlaista tulosta. Joku fiksu keksi sen, miten yhdistetään seksiä haluavat toisiinsa netin avulla. Hommattiin pari nörttiä koodaamaan ja netistä alkoikin nopeasti löytyä sivustoja, joista voi löytää panotreffiseuraa helposti ja nopeasti – joskus jopa samaksi illaksi.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Miksi etsiä netistä?

Miksi näkisit vaivaa baarissa kiertämiseen ja halukkaan seuran löytämiseen? Voit tehdä samaa kotisohvaltasi käsin.

Panotreffisivustot, kuten SexPartner.fi, Flirtair tai Victoria Milan, ovat vuosi vuodelta nostaneet suosiotaan. Voit hakea panoseuraa omalta paikkakunnaltasi ja rajata hakua ehdoilla, jotka tyydyttävät juuri sinua.

Mitä panotreffien järjestäminen vaatii?

Oikeastaan vain aikaa ja aktiivisuutta.

Ensimmäinen askel on luoda profiilit sivustoille, jotka ovat erikoistuneet juuri panoseuraan. Suosittelemme testaamaan ainakin yhtä suosituimmista: Sexparner.fi sivustoa. Tilin luominen ja profiilin tekeminen on nopeaa, helppoa ja kaiken lisäksi ilmaista! (Premium-ominaisuudet tietysti maksavat.)

 1. Luo profiili panoseuraan erikoistuneeseen treffisivustoon (esim: Sexpartner.fi)
 2. Etsi sopivaa seuraa
 3. Keskustele, kontaktoi, flirttaile
 4. Sovi panotreffit

Vinkkimme, jotta treffeillä irtoaisi seksiä

Panotreffeihin erikoistuneet sivustot toimivat, jos olet itse aktiivinen ja niiden avulla on helpoa löytää ja järjestää treffit. Panopuuhiin pääsemiseksi pitää kuitenkin ymmärtää perussäännöt, jotta homma toimisi. Lisäksi omien panotreffien määrän kasvattamiseksi kannattaa myös hieman miettiä oman profiilin kuvaa ja tekstiä.

Profiiliin ja kuvaan liittyvät vinkit

 1. Luo hyvä profiili, jossa kerrot selkeästi itsestäsi hyvän kuvan kera. Tutkitusti hyvä kuva merkkaa todella paljon ja itsevarmuutta ja positiivisuutta täynnä oleva ilmoitus kerää eniten yhteydenottoja.
 2. Ole liikkeellä muista erottuvalla profiililla. Liian monet ovat tylsiä eivätkä herätä mielenkiintoa. Tee mielenkiintoinen profiili ja ihmiset kiinnostumaan sinusta.
 3. Ole aktiivinen. Kukaan ei tule sinua repimään kotoasi nussimaan. Sinun pitää itse tehdä asialle jotain. Lähetä siis viestejä mielenkiintoisen tuntuisille tyypeille.

Pari lisävinkkiä

 1. Ohjaa keskustelua sivustolla  itsevarmasti.  Itsevarma ja vahva esittely kertoo rennosta ja vahvasta henkilöstä. Etsitpä seuraa naisista tai miehistä itsevarmuus puree  parhaiten. Ole siis itsevarma ja avoin ja johda keskustelua itse syvällisempään keskusteluun.
 2. Älä kysy suoraan treffeille, vaan kerro esimerkiksi, että olet menossa keskustaan huomenna ja kysy samaan lauseeseen olisitko kiinnostunut tulemaan kahville? Liian suorat treffipyynnöt yleensä päättyvät yleensä huonosti. Älä siis lähde panemaan vaan lähde liikkeelle kevyesti  päästäksesi treffeille ja treffeillä pääset sitten itse asiaan.

Vinkit siihen, miten saat treffit päätymään itse asiaan

 1. Itsevarmuus ja rentous. Treffeilläkin kannattaa olla itsevarma ja rento. Johda keskustelua ja osoita mielenkiintoa treffikumppaniisi kysymällä kysymyksiä häneltä ja osoittamalla mielenkiintoa hänen kertomiin asioihin.
 2. Kosketus. Uskalla koskettaa treffeillä. Pieni ja huomaamaton hellä kosketus treffeillä tekee ihmeitä siihen monenko naisen tai miehen vällyihin pääset puuhaamaan. Älä epäröi siis koskettaa. (Mutta tee se soveliaalla tavalla.)
 3. Halaus. Halaaminen on todella tärkeää. Iso pitkä rohkea hali, joka kestää asteen pidempään kuin kuuluisi ja pieni hymy halaukssen päälle. Jos saat vastauksen halaukseen voitkin suudella. Halaus on panotreffeilläkin yksi tärkeimmistä seksiin johtavista asioista. Muista siis halata ja rohkesti suudella.
 4. Suutelu. Jos pääset halauksen kautta suutelemaan olet todella lähellä päästä itse asiaa eli panemaan!  Jos kumminkin aistit toisessa epävarmuutta, niin uskalla vielä odottaa yhden treffien ajan.  Uskaltamalla antaa toiselle aikaa herätät luottamusta ja voit saada pitkäaikaisenkin panokumppanin itsellesi.
 5. Virheiden korjaaminen. Jos teet treffeillä virheitä – kirjaa ne ylös. Parhaiten panotreffeiltä panemaan pääsevät osaavat asiansa ja hiovat kuviota vielä paremmaksi koko ajan. Älä siis lannistu epäonnistumisesta vaan opi siitä ja toimi seuraavalla kerralla paremmin ja paranna suoritustasi koko ajan. Mitä paremmaksi kehitys sitä useammin pääset panemaan treffeiltä!

Panotreffisivustot ovat anonyymi tapa tavata naisia ja miehiä

Etsitpä seuraa naisita, miehistä tai halusitpa lesbo tai gay-seuraa tai salasuhdetta itsellesi ovat panotreffisivustot anonyymi vaihtoehto. Sivustolla pystyt toimimaan täysin nimettömästi ja huomaamattomasti.

Saa itseäsi kiinnostavaa seksiä ja löydä panoseuraa, joka sinua kiinnostaa

Paras puoli panotreffejä järjestävissä sivustoissa on mahdollisuus valita kumppani oikeilla ehdoilla. Profiilissa pystyy ilmoittamaan erilaiset seksuaaliset suuntautumisensa ja jos on kiinnostunut jostain erikoisemmasta niin pystyt kertomaan sen anonyymisti.  Oli se kuinka pervoa tahansa  – aina löytyy samanhenkistä seuraa. Älä siis epäröi kertoa mistä pidät vaan kertomalla profiilissasi juuri itseäsi seksissä kiinnostavat asiat voit vaikuttaa suoraan millaista seuraa panotreffeillä tapaat.

Voit löydät seuraa:

 • Miehistä
 • Naisista
 • Gay-Lesbo seuraa

Tai seuraa jostain erikoisemmasta:

 • Anaali-seksistä kiinnostuneista
 • Sidonnasta kiinnostuneista
 • Parinvaihdosta kiinnostuneista
 • Roolileikeistä kiinnostuneista
 • Alistamisesta kiinnostuneista
 • SM leikeistä kiinnostuneista

Eli kiinnostivatpa sinua Gay-seura tai anaalista kiinnostunut nainen, on kannattaa se kertoa heti profiilissasi.

Älä anna seksuaalisten mielihalujesi rajoittaa seksin saantia

Ikävä kyllä, jos vielä vuosikymmen sitten olit seksuaalisesti kiinnostunut jostakin hieman erikoisemmasta oli yleensä todella vaikea löytää seuraa tyydyttämään halusi. Näiden seksitreffisivustojen tarkoitus on kuitenkin saattaa samoista asioista kiinnostuneet ihmiset lähemmäs toisiaan.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0