Miten hankkia seksisuhde netistä?

Miten hankkia seksisuhde netistä?
4 (80%) 1 vote

Seksisuhteet ovat tulleet suuren yleisön tietoon vasta aivan viimeisien vuosien aikana. Todella pitkään – ja edelleenkin jossain päin Suomea – seksisuhde ei ollut kovinkaan hyväksyttävää. Mutta nykyään erityisesti kaupungeissa asuvat nuoret ihmiset harrastavat seksisuhteita aiempaa useammin.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Mistä on sitten kysymys? Mikä on seksisuhde?

Seksisuhde tarkoittaa sitä, että kaksi ihmistä tapaa toisiaan pelkän seksin merkeissä. Kyse ei siis ole romanttisesta suhteesta, joka saattaisi edetä vakavaksi suhteeksi, vaan pelkästä panemisesta. Usein seksisuhdetta edeltää sääntöjen sopiminen, joiden tarkoitus on estää ihastumiset ja rakastumiset, jotka saattaisivat johtaa suhteen vakavoitumiseen.

Seksisuhteessa ihmiset nauttivat toisistaan vain seksuaalisesti ja haluavat ylläpitää suhteen mahdollisimman kiihkeänä ja eroottisena. Kun suhde muuttuu vakavaksi parisuhteeksi, alkaa siitä haihtumaan pois se kiihto ja kiima, joka suhteen alussa vielä oli. Tämä on se kaikkein paras tila, jossa suhde on pelkkä seksisuhde.

Hanki seksiä ilman sitoutumista näin:

Netistä seksiseuran etsiminen on helppoa – monille ensikertaa seksinhakuun tutustuville jopa yllättävän helppoa. Tuhannet suomalaiset ovat jo luoneet profiilin erilaisiin deitti- ja seksideittipalveluihin.

Jos haluat liittyä tähän jatkuvasti kasvavaan joukkoon, toimi näin: 

  1. Tee itsellesi profiili osoitteeseen SexPartner.fi (profiilin luominen on maksutonta & anonyymiä)
  2. Kirjoita itsestäsi lyhyt esittelyteksti, jossa kerrot hieman itsestäsi ja millaista seuraa olet etsimässä
  3. Muista lisätä profiiliisi kuva itsestäsi (profiilikuvan lisääminen parantaa seuransaamismahdollisuuksiasi 1500%:lla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 15 kertaa enemmän yhteydenottoja, jos lisäät profiilikuvan)
  4. Melkein valmista! Nyt voit aloittaa muiden käyttäjien profiilien selaamisen. Voit esimerkiksi etsiä muita käyttäjiä, jotka ovat etsimässä itselleen seksisuhdetta alueellasi.
  5. Kun löydät sopivia tyyppejä, lähetä heille privaattiviestiä, tutustu, flirttaile ja aloita seksisuhde!

Seksisuhde sinkulle – terveellisempi elämä

Monet sinkut ovat sinkkuja ihan omasta tahdostaan eli ns. elämäntapasinkkuja, jotka nauttivat todella paljon siitä, että pystyvät määräämään itse omaa elämäänsä, on paljon omaa aikaa ja yksinäisyyskin saattaa olla toisinaan todella mukavaa.

Elämäntapasinkuille seksisuhde saattaa olla todellinen terveysteko, mikäli uskomme Suomen kuuluisinta seksitutkujaa professori Osmo Kontulaa.

Vaikka yksinäisyys ei sinällään vaivaisi sinkkua, tutkimusprofessori Osmo Kontulan mukaan läheisyyden puute vaikeuttaa terveenä pysymistä.

– On useita epidemiologisia terveystutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, että ne ihmiset, joilla on säännöllisiä yhdyntöjä ja orgasmeja, ovat terveempiä.

Pelkkä seksisuhde onkin erinomainen ratkaisu sinkulle, joka haluaa valita elämäänsä parisuhteen ja yksinelon parhaat puolet. Seksisuhteen hankittuasi sinulla on erinomaisen hekumallinen seksielämä ja kaiken muun ajan voit viettää ihan niin kuin haluat ilman parisuhteen tai perheen rajoituksia. Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin!

Ja sitten tietenkin niille sinkuille, jotka haluaisivat elää parisuhteessa, mutta eivät ole vielä löytäneet sitä oikeaa, seksisuhde on todella miellyttävä välivaihe ennen vakavaan suhteeseen siirtymistä. Ja eihän sekään ole sanottua, että se hyvä seksisuhde ei voisi johtaa sattumalta hyvään parisuhteeseen. Aluksi se saattaa olla pelkkää seksiä kaverin kanssa, mutta tästä kaverista voi syntyä hyvällä tuurilla vaikka elämänkumppani.

Hanki itsellesi seksisuhde – me suosittelemme sivustoa SexPartner.fi!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0