Lesbo / bi-seuraa naiselle tai parille

Arvostele juttu

Etsitkö lesbo tai bi-seuraa? Netti on paras paikka seuranhakuun! Anna meidän antaa vinkkejä siihen miten saat itsellesi rohkeaa lesbo tai bi-seuraa.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Nuoret naiset etsivät itselleen lesbo- tai bi-seuraa

Kun seuraa nettideittisivustojen keskusteluja ja seuranhakuilmoituksia, huomaa nopeasti sen, että todella paljon nuoret naiset ja tytöt etsivät itselleen esimerkiksi bi-seuraa. Eivätkä kaikki etsi suoraan seksiseuraa, vaikka sitäkin on todella paljon tarjolla. Monet haluavat vaan viestitellä samanhenkisten tyyppien kanssa. Usein ilmoituksessa tai viestissä mainitaankin, että haetaan juuri kik, skype, snapchat tai whatsapp seuraa. Nämä kahdenkesken käydyt viestittelyt voivat olla sitten mitä tahansa eroottisten viestien tai ihan vain tavallisen jutustelun väliltä.

Mikäli haluat löytää itsellesi nopeasti bi-seuraa, kannattaa tsekata SexPartner.fi -sivusto!  Sivustolla on jo nyt tuhansia suomalaisia. Profiilin luominen on maksutonta.

Parit etsivät bi-seuraa: bi-naista tai bi-miestä kolmen kimppaan

Usein seksideittisivustoilla näkee myös ilmoituksia siitä, että pariskunta etsii bi-seuraa piristämään omaa seksielämäänsä. Bi-naista tai bi-miestä etsitäänkin kolmanneksi pyöräksi parin seksileikkeihin. Todella monet suomalaiset pariskunnat etsivät bi-seksuaaleja ja seksinnälkäiset bi-ihmiset ovat myös halukkaita seksiin.

Miten saan bi-seuraa netistä?

Netistä bi-seuraa saa helposti, mutta täytyy tietää muutamat perusasiat, joilla pääsee alkuun. Olemme tutustuneet kaikkiin suomalaisiin seksideittisivustoihin sekä kymmeniin ulkomaisiin ja sen perusteella esitämme seuraavan kaavan, jolla seuraa kannattaa lähteä etsimään:

  1. Luo itsellesi profiili – oma suosikkimme on SexPartner.fi (mielestämme Suomen paras seksideittisivusto)
  2. Kirjoita itsestäsi kiinnostava esittelyteksti, jossa kerrot, että minkälaista seuraa olet etsimässä (mainitse myös, jos etsitte seuraa pariskuntana)
  3. Lisää sopiva profiilikuva (kuvan lisääminen lisää 15-kertaisesti saamiesi viestein määrää ja parantaa mahdollisuuksiasi seuran saamiseen)
  4. Ala aktiivisesti etsiä seuraa itsellesi esimerkiksi sivuston hakuominaisuudella (tai sitten voit jäädä vain odottelemaan sitä, että toiset sivuston käyttäjät huomaavat profiilisi ja ottavat sinuun yhteyttä)
  5. Juttele, tutustu ja sovi jatkosta (alatteko viestitellä esimerkiksi SnapChatissa tai kikissä vai haluatteko tavata livenä)

Näin helppoa se on! Hanki itsellesi bi-seuraa osoitteesta SexPartner.fi.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0