Seuraa homolle (miehelle / naiselle) netistä nopeasti

Arvostele juttu

Haluatko saada seuraa itsellesi? Netti on varmasti paras paikka seuran ja seksiseuran hakemiseen – varsinkin, jos tiedät, että mistä ja miten etsit! Netin suomalaisilta deittisivustoilta löytää nopeasti seuraa homolle (homomiehelle tai -naiselle).

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Mistä seksiseuraa sitten löytää?

Monet homomiehet ja -naiset etsivät itselleen seuraa homobaareista ja yökerhoista. Ja turhautuvat, kun jatkuvasti törmää vain niihin samoihin tyyppeihin, eikä uusia tuttavuuksia oikein löydy.

Onni ja autuus ei myöskään asu gay-tapahtumissa. Seuranhakuun sopivia tapahtumia järjestetään homoille varsin harvoin – varsinkin, jos asut vähänkään pienemmällä paikkakunnalla. Gay-tapahtumat eivät todellakaan ole ratkaisu siihen, jos haluat saada seuraa nopeasti.

Meidän ratkaisumme: Internet. Itse suosittelemme SexPartner.fi -palvelua. Kyseistä sivustoa käyttävät niin heterot kuin homotkin ja ihmiset etsivät sivustolta seksiseuraa monipuolisesti eri tarkoituksiin. Tarjolla ei ole pelkästään sitä tavallista seksiseuraa tai päiväkahvittelua, vaan niin heterot kuin homotkin etsivät itselleen myös monenlaista fetissiseuraa (bondage, sm, water sports, kinky jne) tai sitten ihan nettiseksiä, jota voi harrastaa vaikka webbikameran kanssa.

Seuraa homolle – toimi näin:

Seuran tai seksiseuran hankkiminen ei ole vaikeaa, mutta muutamat jutut täytyy hoitaa kunnolla, jotta pystyy maksimoimaan tulokset.

  1. Aloita näin: ensimmäisenä luo itsellesi tili SexPartner.fi -sivustolle
  2. Kirjoita itsellesi sopiva esittelyteksti, jossa kerrot hieman itsestäsi ja siitä, että minkälaista seuraa olet etsimässä
  3. Muista lisätä itsestäsi sopiva profiilikuva (profiilikuvalliset käyttäjät saavat 15-kertaa enemmän yhteydenottoja)
  4. Melkein valmista: seuraavaksi alat etsimään itsellesi sopivaa seuraa (käytä esimerkiksi hakutoimintoa tai selaa sivuston sinulle ehdottamia käyttäjiä)
  5. Kun olet löytänyt sopivia käyttäjiä, lähetä heille privaviestejä, tutustu rauhassa ja sovi treffit

Näin helppoa se on!

Seuran saaminen on enää vain sinun aktiivisuudestasi kiinni! Siirry sivustolle SexPartner.fi ja hanki itsellesi seuraa vaikka jo huomiseksi.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0