Oletko etsimässä seksiseuraa? Paljastamme uuden tavan!

Arvostele juttu

Mistä löydän seksiseuraa nopeasti?

Seksiseuraa
Kiihkeää seuraa vaikka samaksi illaksi – jos flaksi käy!

Seksiseuraa hakeva huomaa nopeasti, että seuraa on paljon tarjolla netissä! Ja usein jopa nopeasti ja helposti. Erilaiset deittisivustot ovat viimeisen vuosikymmennen aikana muokanneet tapaamme tavata ja löytää uusia seksikumppaneita! Jos et ole vielä luonut profiileja eri seksideittipalveluihin, kannattaa kokeilla. Oma suosikkimme on Sexpartner.fi sivusto! (huom! tutustu ilmaiseksi)

Siirry nykyaikaan ja hae seksiseuraa netistä!

Netti ja deittisivustot mullistivat seksiseuran hakemisen. Samalla se teki siitä hyvin helppoa ja nopeaa. Perinteisesti seksiä hamuavista naisista tai miehistä hakevat suuntasivat matkansa paikalliseen baariin ja kännissä koitettiin etsiä sitä sopivaa petikumppania. Baari on todella huono paikka seksikumppanin etsimiseen, koska baarissa on useita häiriötekijöitä ja usein sen hyvän ja seksikkään kumppanin löytäminen on todella vaikeaa ja vaatii useita baarikäyntejä ja tuhottomasti aikaa. Ei nettikään aina autuaaksi tee – ei jokaiselle löydy heti panokumppania. Ole itse aktiivinen, niin lopussa kiitos seisoo.

Netti tarjoaa mahdollisuuden löytää seksiseuraa

Netissä seksiseuraa löydät ilman, että sinun tarvitsee käyttää rahaa baarista toiseen hyppiessä. Panoseuraa etsivien naisten ja miesten ilmoitukset löydät helposti netin erillaisista seksitreffisivustoista, joihin kannattaa luoda myös oma-profiili saadaksesi yhteydenottoja suoraan ilman etsimistä.

Luo profiili deittisivustolle ja löydä petiseuraa nopeasti!

Sänkykumppanin etsiminen ei voisi olla helpompaa kuin mitä deittipalvelut ovat siitä tehneet.  Ilmaisen profiilin luomiseen menee muutamia minuutteja aikaa. Annamme kumminkin vinkin millä maksimoit seksiseuran määrän: Luo profiili joka erottuu muista ja jää mieleen positiivisella tavalla. Käytä siis hieman aikaa ja luo hyvä kuvaus itsestäsi ja lisää profiiliin kunnollinen kuva.

  1. Luo profiilisi deittisivustoon (esim. Sexparner.fi on todella suosittu –ilmaisen profiilin pääset luomaan tästä!)
  2. Hae seuraa palvelussa olevista ja vastaa yhteydenottoihin
  3. Käy treffeillä ja nai sopivien kanssa
  4. Voit tehdä tämän kaiken täysin anonyymisti.

Vinkkimme seksin määrän maksimointiin

Hanki useita salasuhteita, niin seksin määrä kasvaa

Vinkit seksiseuran hankkimiseen
Paljasta pintaa! Lue parhaat vinkit millä deittiseurasi muuttuu seksiseuraksi!

Onneksi elämme 2010-luvulla ja perinteiset parisuhteen kaavat ovat siirtyneet hiljaa takaalalle ja seksiä halutaan useiden eri kumppaneiden kanssa. Yhden ja saman naisen tai miehen kanssa paneminen voi ruveta käymään työksi ja siksi moni piristääkin omaa seksielämää parisuhteen ulkopuolelta useilla irtosuhteilla. Seksiä haluavaa salaseuraa voit etsiä naisista ja miehistä verkosta ja voitkin nauttia parisuhteen ulkopuolisesta seksielämästä samalla kun elät parisuhteessa. Jos et ole harrastanut seksiä parisuhteen ulkopuolella, huomaat varmasti kuinka piristävää on välillä saada seksiä joltain muulta kun omalta kumppanilta.

  • Parisuhteen ulkopuoliset suhteet ovat yllättävän yleisiä
  • Emme tuomitse sinua, vaikka hankkisit useammankin salasuhteen

Hanki seksiseuraa samankaltaiset mieltymykset omaavilta.

Eikö oma nainen anna tarpeeksi tai lähde mukaan fetisseihisi? Jos haluat osallistua kolmen kimppaan,  panna jotain anaalin tai tykkäät olla sidottuna, niin miksi et toteuttaisi fantasioitasi. Verkosta voit etsiä samanhenkistä seuraa. Yllätyt ettet ole yksin pervojenkaan fantasioiden kanssa. Luomalla tarkan profiilin seksideittipalveluihin ja kertomalla avoimesti millaisesta seksiseurasta olet kiinnostunut, voit löytää juuri itsellesi sopivaa seuraa.  Samankaltaiset seksuaaliset mieltymykset omaavalta saat seksiä myös helpommin. Älä siis peittele mistä tykkäät vaan kerro se avoimesti.

Netistä voit etsiä seuraa mm.

  • Kolmen kimppaan
  • Anaaliseksiin
  • Roolileikkeihiin
  • Ja pääset kolmanneksi pyöräksi parisuhteeseen

Ole luotettava ja avoin niin saat enemmän seksiseuraa

Seksiseuraa kolmen kimppaan!
Nauti vaikka ryhmässä!

Niin naiset kuin miehetkin tykkäävät avoimmuudesta. Sinä voit toimia deittipalveluissa täysin anonyymisti ja seksikumppanisi ei tarvitse tietää sinusta kaikkea. Sinun kannattaa kumminkin olla avoin ja luotettava, sillä silloin molemmat tietävät mitä yhden yön suhteelta halutaan tai jos haluat pitempiaikaisen salasuhteen, niin tiedät onko deittiseurasi siihen valmis. Ole aina treffeillä ja hotellitapaamisissa ajoissa ja älä keksi tökeröitä selittelyitä. Jos et voi mennä hotelliin naimaan vaimon enon synttäreiden takia – kerro se! Ei kukaan oleta että olet vain yksinäinen seksiseuraa etsivä nainen tai mies. Usein parisuhteessa olevat kiinnostavat eniten ja salasuhteesi tietää ettet ole heti sitoutumassa ja muuttamassa yhteen. Pidä siis seksiseuralaisesi avoimesti tietoisena haluistasi ja tavoista toimia.

Älä ole paikkakuntaan sidonnainen – seksiseuraa on tarjolla koko Suomessa

Usein seksiseuraa haetaan vain oman paikkakunnan naisista ja miehistä. Älä ole paikkakuntasidonnanen! Parannat mahdollisuuksiasi onnistua, jos suostut lähtemään myös oman paikkakuntasi ulkopuolelle – ja samalla jos asiasta ei ole tullut keskusteltua oman kumppanin kanssa niin salasuhteesta kiinnijäämisen riski pienenee. Jos liikut paljon eri paikkakunnilla niin kerro siitä profiilissasi.

Netistä pystyt liiketapaamisen lisäksi hankkimaan seksiseuraa suoraa siltä paikkakunnalta mistä sillä hetkellä olet liikenteessä.  Pääkaupunkiseudun isoista kaupungeista kuten Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere löytää halukasta panoseuraa  jopa päivän viiveellä. Keskisuomeen ja pohjoiseen sijoittuviin reissuihin ja hieman pienempiin paikkakuntiin hankittavaan seuran löytäminen kannattaa aloittaa muutama viikko ennen reissua. Eli paikkakunnat kuten Oulu, Jyväskylä, Rovaniemi, Hyvinkää , Vaasa, Rauma, Salo, Kotka, Lahti, Mikkeli, Pori, Porvoo, Lohja ja Kokkola.

Kiinnostava yksityiskohta: Mikkelissä, Kuopiossa ja Oulussa haetaan todella paljon seksiseuraa!

Nopeat syövät hitaat – avaa profiili jo tänään!

Usein vähän seksiä saavat valittavat ja itkevät sitä että seksiseuraa ei tipu tarpeeksi. Ota ryhtiliike ja testaa seksiseuran hakemista netistä. Me suosittelemme Sexparner.fi sivustoa profiilin luominen on maksutonta.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0