Älyvibraattori Nibble arvostelu

Arvostele juttu

Suomessa kehitetty älyvibraattori Nibble on todellinen äärimmäisen fiksu vibra. Kyseinen nautintolaite on turkulaisen firman Nibble tekemä vibraattori, jonka toiminta perustuu käyttäjän kehoa lukevaan teknologiaan.

Nibble älyvibraattori sisältää siis teknologista keinoälyä, joka ohjaa vibraattorin toimintaa ja mahdollistaa parhaan mahdollisen nautinnon. Älyvibra oppii tuntemaan käyttäjänsä kehollista toimintaa ja siten toimii optimaalisella tavalla masturboinnissa.

Kokemuksiemme mukaan tämä on toiminut suhteellisen hyvin, kunhan hieman käyttökertoja on alla. Kolmannella kerralla tämä älyvibraattori voittaa muut vibraattorit mennen tullen.

Voit tilata älyvibran Suomen parhaasta erotiikka-alan verkkokaupasta Kaalimato.comista!

Nibble älyvibraattorin ominaisuudet

  • Puheojaus vibraattorin toimintaan
  • Langaton musiikkitoiminto (värähtelee musiikin tahdissa!!)
  • 10 erilaista värinäohjelmaa
  • Hipaisuohjaus
  • USB-lataus

Langaton musiikkitoiminto on hieno! Siinä älyvibraattori rekisteröi kuulemansa musiikin, joka siis soi huoneessa, ja liikkuu sen mukaisesti. Tällä tavalla laitteelle saa ihan uskomattomasti lisää käyttötapoja ja saatatpa löytää ihan uusia lempibiisejä. Lempibiisi saa myös ihan uuden merkityksen 🙂

Nibble älyvibraattori PLUS

Älyvibrasta on kaksi erilaista mallia. Toinen on ”se ihan tavallinen” älyvibra ja toinen on plus-malli, jossa on myös klitoriskiihotin mukana eli se ylimääräinen pienempi uloke siinä vibran varressa.

Tilaa älyvibraattori netistä ja nauti!

Nibblen uusi vibra on saavuttanut aivan valtavan suosion niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Koko Eurooppa ja Jenkkilä ovat ottaneet tuotteen hyvin vastaan ja alan suurimmat tekijät ovat kehuneet sen maasta taivaisiin.

Ja onhan se totta, että Nibblen älyvibraattori on suurin teknologinen innovaatio seksilelu-alalla pitkiin aikoihin! Lelun toiminta perustuu täysin uuteen näkökulmaan masturboinnin saralla, eikä älyvibran hintakaan päätä huimaa.

Asiakastyytyväisyys on aivan huippuluokkaa. Jos olet hankkimassa itsellesi uutta vibraa ja vielä suhtaudut epäilevästi Nibblen älyvibraattoriin, niin kannattaa mennä lukemaan käyttäjien kommentteja. Ne viimeistään saavat sinut hankkimaan älyvibran.

Tilaa Nibble älyvibraattori edullisesti osoitteesta Kaalimato.com

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0