Tilaa anustappi netistä

Arvostele juttu

Anustappi tai ns. anussauva on oiva lisä peppuseksiin – tai hyvä alku heille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta seksuaalisesti, mutta eivät ole aivan vielä valmiita tunkemaan penistä takapuoleen.

Anustappeja on runsaasti eri kokoisia, muotoisia ja materiaalisia. Toiset on suunniteltu naisilla – osa miehille. Miehille suunnatut anussauvat tunnetaan usein nimellä ”miehen G-pistekiihotin” tai eturauhaskiihotin, koska usein näiden seksilelujen tarkoitus on nimenomaan hyväillä eturauhasta takapuolen kautta.

Tapin tilaaminen onnistuu kätevästi ja edullisesti netistä. Parhaat valikoimat löydät seksileluihin erikoistuneista verkkokaupoista kuten Kaalimato.com:ista, Sexshop.fi:stä ja HotLips.fi:stä.

Lue alempaa myös vinkit käyttöön!

Miksi anustappi?

Syitä on varmasti yhtä monta kuin maailmassa on perseitäkin, mutta tässä yleisimmät syyt anustapin käyttöön.

 1. Se on nautinnollista.
  Anussauvalla tai -tapilla stimuloit peräaukon hermopäätteitä. Se on nautinnollista ja monelle iso osa seksiä. Voit saada lisänautintoa peräaukostasi samalla kun harrastatte vaginaalista seksiä.
 2. Sopiva harjoitus ennen kyrpää.
  Jos haluatte harrastaa peppuseksiä ihan oikeasti kyrpä anuksessa, on anaalitapilla harjoitteleminen suositeltavaa. Aloittakaa pienemmillä välineillä ja siirtykää pikkuhiljaa isompii. Lopulta peniskin tuntuu perseessä hyvältä!
 3. Sopii miehille ja naisille.
  Molemmat sukupuolet nauttivat anustapeista. Miehellä eturauhaskiihotin lisää usein erektion vahvuutta ja tuo ejakulaatioon uskomatonta syvyyttä.

Vinkit käyttöön

 • Laita runsaasti liukuvoidetta niin peräaukkoon kuin anustappiin.
 • Aloita hitaasti. Älä ikinä tunge tappia väkisin syvemmälle, vaan rentouta itsesi ja mene pikku hiljaa eteenpäin.
 • Hengitä syvään ja keskity lihasten rentouttamiseen. Alussa voi tuntua siltä, että sinun pitää puskea tappia ulospäin kuten ”pökälettä”, mutta tämä tunne menee nopeasti ohi.
 • Älä laita samaa seksilelua molempiin reikiin. Jos haluat molempiin täytettä, osta 2 seksivälinettä (esim. dildo + anustappi).
 • Älä jaa lelujasi. Osta netistä itsellesi ja seksikumppanillesi oma anaalitappi.
 • Puhdista seksilelu vedellä. Lue käyttöohjeesta, voitko käyttää haaleaa saippuaa. Kuivaa nukkaamattomalla pyyhkeellä.

Näillä yksinkertaisilla vinkeillä käytät anustappia turvallisesti.

Suosittelemme tilaamaan anussauvat ja muut peppuseksilelut edullisesti verkkokaupoista netistä. Tutustu esimerkiksi suomalaisiin HotLips.fihin ja Kaalimato.comiin.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0