Fuckbuddy anonyymisti netistä

Fuckbuddy anonyymisti netistä
5 (100%) 1 vote

Fuckbuddy eli niin sanottu panokamu on sellainen tuttu tai tuntematon henkilö, jonka kanssa tapaat vain seksin merkeissä.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Kuulostaa kivalta, eikö totta? Siksi suosittelemme jokaiselle aina nuorista opiskelijoista kiireisiin bisnesihmisiin asti oman fuckbuddyn hankkimista. Soita kaverille, sovi tapaaminen, nussi ja lähde takaisin omien askareidesi pariin. Ei sitoumuksia, ei parisuhdetta, ei välttämättä edes oikeita nimiä – nimetöntä seksiä tuntemattoman ihmisen kanssa juuri silloin kuin se teille itsellenne sopii.

Kolme vaihetta fuckbuddyn hankkimiseen

  1. Luo itsellesi profiili sopivalle seksitreffisivustolle. Itse suosittelemme Flirtfair.fi ja Sexpartner.fi -sivustoja, sillä niissä profiilin luominen on maksutonta ja sivustoja käyttää jo tuhansia suomalaisia. Lisäksi näillä sivustoilla voit itse valita haluatko hetero-, homo- vai biseuraa ja kaipaatko yhden yön juttua, seksisuhdetta vai jopa villejä orgioita tai fetissiseuraa. Täältä löytyy kaikkea!
  2. Ole itse aktiivinen: Selaa sivustojen hakutoimintojen avulla potentiaalisten panokamujen kuvia. Voit hakea seuraa esimerkiksi postinumeron tai paikkakunnan perusteella. Näin sopiva seksikumppani löytyy tarvittaessa omalta kotipaikkakunnaltasi – tai vaikka kaupungista, jossa käyt paljon työmatkoilla.
  3. Lähetä privaviestejä potentiaalisille fuckbuddy-ihmisille. Sovi netissä tapaaminen ja ilmesty paikalle. Muista käyttää kondomia eli suojaa itsesi ja panokaverisi!

Lopeta siis turha baareissa juokseminen ja kavereidesi iskeminen. Hanki fuckbuddy helposti netistä – 100% nimettömänä.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *