Naisten kondomit – VA w.o.w kondomi

Arvostele juttu

Seuraava suuri juttu kondomirintamalla tulee olemaan naisten kondomit, joilla naiset saavat itselleen mahdollisuuden kondomin käyttämiseen. Ja naisten kondomit tyypillisesti vielä lisäävät naisen nautintoa moninkertaisesti verrattuna tavallisiin kondomeihin.

Esimerkiksi amerikkailaisyritys IXu LLC kehitti kohua herättäneen naisten kondomin, jossa yhdistyvät ehkäisyn ja seksilelujen ominaisuudet. Yrityksen suunnittelema kondomi on nimeltään VA w.o.w naisten kondomi ja yritys sanoo sen tuottavan naiselle 100% orgasmin penetraatiossa.

VA w.o.w naisten kondomi on suhteellisen kätevä, koska sen voi pukea päällä jopa useita tunteja ennen varsinaista seksiä, joten se sallii myös todella spontaanin seksin harrastaminen. Usein tavallisten kondomien kanssa käy niin, että tunnelma lopahtaa kondomin pukemisvaiheessa. Mutta naisten kondomi mahdollistaa vaikka pikapanot ihan missä tahansa paikassa, koska seksin harrastaminen ei ole ollut ennen näin helppoa.

Hanki itsellesi naisten kondomeja osoitteesta: Kaalimato.com

Naisten kondomi VA w.o.w auttaa orgasmin saavuttamisessa!

Naisten kondomin teho perustuu kondomia paikallaan pitävään värisevään renkaaseen, joka stimuloi naisen intiimialueita ja helpottaa orgasmin saamista. Sen tehon sanotaan olevan niin hyvä ja tämä on todennettu myös monissa tutkimuksissa, että ihmiset haluavat harrastaa seksiä kondomin kanssa jopa mieluummin kuin ilman kondomia.

50 pariskunnalla teettämän tutkimuksen mukaan 70 prosenttia naisista saavutti orgasmin ensimmäisellä käyttökerralla ja 84 prosenttia toisella yrittämällä. Neljännellä kerralla luvun väitetään olleen huimat sata prosenttia.

Naisten kondomi on myös miesten mieleen

Monet terveysjärjestöt ovat tulleet tutkimuksissaan siihen tulokseen, että miehet pitävät enemmän naisten kondomeista kuin siitä, että käyttäisivät kondomia itse. Tähän on tietenkin useita syitä, jotka liittyvät esimerkiksi kondomin pukemiseen, kondomin koon aiheuttamiin hankaluuksiin tai sitten ihan vaikka siihen, että peniksen päälle puettu kondomi tekee seksistä miehelle vähemmän stimuloivaa.

Nainen: mikäli haluat tehdä miehesi tyytyväiseksi, hanki itsellesi naisten kondomeja osoitteesta Kaalimato.com

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0