Miten hankin PK seuraa itselleni?

Arvostele juttu

Haluatko saada enemmän seksiä vai haluatko vain piristää seksielämääsi? Netissä on tarjolla pk-seuraa ympäri Suomea!

Päiväkahviseuraa on hankala hankkia tavallisilla tavoilla baareista, yökerhoista tai kahviloista. Miten sopivaa kumppania tulisi lähestyä? Mistä tietää, että toinen on valmis hyppäämään sänkyyn kanssasi nopeastikin? Netissä tämä kaikki on helppoa, koska ihmiset suoraan kertovat, että minkälaista seuraa hakevat! Sinun ei tarvitse kuin mennä katsomaan kiinnostavan tyypin profiiliin ja saat heti tietää, että onko hän etsimässä seksiseuraa tai ehkä jotain muuta. Suoraan sanottuna netissä kaikki on vain huomattavasti helpompaa.

Hanki pk-seuraa näin:

  1. Luo profiili itsellesi SexPartner.fi -sivustolla (mielestämme Suomen paras seksideittisivusto)
  2. Kirjoita itsellesi esittelyteksti, jossa kerrot etsiväsi satunnaista seksiseuraa
  3. Lisää itsellesi profiilikuva (kuvalliset profiilit toimivat 1500% paremmin!)
  4. Aloita sopivien kumppanien etsintä esimerkiksi sivuston hakutoiminnolla
  5. Juttele, tutustu, flirttaile ja sovi seksitreffit

pk-seuraa netistä naiselle tai miehelle - luo ilmainen tili

Mitä tarkoittaa pk-seura?

Pk-seura eli päiväkahviseura tarkoittaa seksiseuraa. Tyypillisesti päiväkahvittelua harrastava pari ei ole jatkuvasti yhdessä, vaan tapaavat vain silloin tällöin. Jos olet esimerkiksi netistä löytänyt itsellesi sopivan panokaverin, jonka kanssa seksi on loistavaa, voit silloin tällöin laittaa hänelle viestiä ja kutsua hänet päiväkahveille. Pk-seura voi olla myös toisilleen täysin tuntemattomien ihmisten välistä seksiä. Esimerkiksi SexPartner.fi -sivustolla suomalaiset etsivät todella paljon pk-seuraa – erityisesti Suomen suurimmilta paikkakunnilta, kuten Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere ja Turku. Mikäli satut asumaan jossain ns. sm-liigakaupungissa tai niiden lähistöllä, voit olla varma, että tarjolla on paljon pk-seuraa.

Miksi internet on paras paikka hankkia PK-seuraa?

Netissä on helppo mennä suoraan asiaan. Kun et joudu etsimään pk-seuraa itsellesi baareista, yökerhoista tai jostain muista ns. yleisistä paikoista, voit olla varma, että myös muut ovat samalla asialla. Sinulle on varmasti tuttu se tilanne, kun olet baarissa huomannut silmää iskevän naisen ja olet ollut varma, että hän haluaa hypätä kanssasi sänkyyn, mutta kun olet mennyt ehdottamaan tätä hänelle, olet saanut avarista. ”Tulin vain pitämään hauskaa, tulin tanssimaan tyttökavereideni kanssa.”

Netin seksideittisivustoilla kukaan ei ole tullut vain viettämään aikaa! Tai jos on, niin sitten ansaitsee saada avarista, koska seksisivustot ovat pk-seuran etsimistä varten!

Netissä valinnanvaraa on hulppeasti! Jos asut jollain pienemmällä paikkakunnalla tai vaihtoehtoisesti Pohjois-Suomessa, missä kaupunkien väliset välimatkat ovat suuria, on paikallinen tarjonta koluttu nopeasti läpi. Netissä et tule törmäämään tähän ongelmaa, koska voit halutessasi vaihtaa pk-seuralaista vaikka jokaisella kerralla. Tarjontaa on paljon, koska netissä ihmiset uskaltavat avoimemmin hakea itselleen seuraa.

Saat sellaista seuraa kuin haluat! Koska tarjolla on paljon vaihtoehtoja, sinun ei tarvitse valita ensimmäistä vastaantulevaa kandidaattia, vaan voit valita itsellesi mieleisen seuralaisen.

Miksi Hankkia Päiväkahviseuraa – 2 parasta syytä

  1. Arki on tylsää – PK-seura tuo piristystä! Tuntuuko siltä, että seinät kaatuvat päälle? Juokseeko arki samaa rataa, eikä mikään tunnu muuttuvan? Kaipaatko piristystä elämääsi? Hanki itsellesi päiväkahviseuraa ja voit olla varma, että tunnet itsesi taas nuorekkaaksi ja viriiliksi, ja saat taatusti uutta piritystä elämääsi.
  2. Seuran löytäminen on helppoa! Internet on tuonut deittailuun ja erityisesti seksideittailuun paljon uusia mahdollisuuksia. Netti on tuonut suomalaiset käyttäjät toistensa ulottuville kätevällä tavalla.

Muista, että emme voi luvata sinulle onnistumista. Jos haluat löytää päiväkahviseuraa, pitää sinun itse olla aktiivinen!
Sexpartner-nappi

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0