Anonyymiä seikkailuseuraa

Arvostele juttu

Sinkku, varattu tai pariskunta – haluatko jännitystä elämääsi? Hanki anonyymiä seikkailuseuraa netistä esimerkiksi kahvitteluun, flirttailuun, salasuhteeseen tai ihan oikeasti seksiseuraksi.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Osa netin treffisivustoista on suunnattu nimenomaan seikkailuja ja panoseuraa kaipaaville. Itse suosittelemme Sexpartner.fi ja Flirtfair.fi -nettisivuja, sillä niissä on molemmissa jo tuhansia suomalaisia käyttäjiä.

Suurin osa näiden sivustojen käyttäjistä etsii suoranaista seksiseuraa – siis ihan oikeasti seuraa anonyymiin seksiin. Hakijat ovat niin sinkkuja, varattuja kuin pariskuntia. Jotkut etsivät yhden illan nimettömiä juttuja, toiset pidempiä salasuhteita ja parit usein joko kolmen kimppoja tai parinvaihtoa.

Voit itse määritellä, minkälaista seikkailuseuraa haluat ja mistä päin Suomea. Voit lisäksi määritellä haetko naista vai miestä – ja minkä ikäisistä tykkäät.

Hae seikkailuseuraa netistä! >>

Seikkailuseuraa halukkaille

Netti on erinomainen paikka hankkia jännitystä omaan elämään. Moni sinkku tai tylsässä parisuhteessa elävä haluaisi omaan elämäänsä hieman seikkailua. Netin seksitreffisivustoilla on tarjolla valtavasti erilaista seikkailua halukkaille.

Sinun ei tietenkään tarvitse hypätä heti jonkun toisen kanssa sänkyyn panemaan, vaan voit hankkia hieman jännistystä ja piristystä elämääsi vaikkva vain pelkällä flirttailulla. Flirttailu on tehty todella helpoksi esimerkiksi Sexpartner.fi -sivustolla, jolla voi lähettää helposti privaatti-viestejä ja sopiva viestittelykumppanikin varmasti löytyy nopeasti useiden tuhansien suomalaisten joukosta.

Näin hankit itsellesi tuhmaa seikkailuseuraa

Seuranhaku netistä on tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Sinun ei tarvitse kuin hoitaa muutama asia kunnolla ja alat saamaan useita yhteydenottoja per päivä kiinnostavilta ihmisiltä. Saattaapa olla, että löydät seikkailuseuraa nopeastikin – jopa päivässä tai parissa, mutta voimme taata, että jos seuraat ohjeitamme kunnolla, niin tulet löytämään itsellesi eroottista seuraa viimeistään kahdessa viikossa.

Toimi näin: 

  1. Luo itsellesi tili osoitteeseen Sexpartner.fi (oma suosikkimme)
  2. Tilin luomisen jälkeen teet itsellesi esittelytekstin, jossa kerrot hieman itsestäsi ja ennen kaikkea sen, että minkälaista seuraa olet etsimässä (Esittelytekstin kirjoittamiseen ei mene varttia kauempaa ja pystyt sitä myös myöhemmin helposti muuttamaan, jos ensimmäinen teksti ei purrut tarpeeksi hyvin)
  3. Muista lisätä myös profiilikuva (kuvan on hyvä olla värillinen eli ei mustavalkoinen, koska värilliset kuvat herättävät mielenkiinnon parhaiten. Kannattaa myös katsoa kameraan ja hymyillä: hymyilevät ja kohti katsovat ihmiset luovat hyvän ja lämpimän ensivaikutelman. Sopivalla kuvalla saatat jopa 15-kertaistaa yhteydenottojen määrän)
  4. Kun oma profiilisi on kunnossa, voit lähteä etsimään seikkailuseuraa esimerkiksi sivuston hakuominaisuudella
  5. Kun löydät sopivia partnereita, lähetä heille priva-viestejä, tutustu, flirttaile ja etene niin pitkälle kuin haluat.
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0