Festariseksi

Arvostele juttu

Likaista, kuumaa ja usein humalaista – silti festariseksi on nautinnollista ja iso osa etenkin nuorten kesää festareilla.

Ja onhan se ihan ymmärrettävää: alkoholi, loistava musiikki ja puolipukeiset ihmiset saavat hormonit hyrräämään täydellä teholla.

Koska festariseksi on usein alkoholinhuuruista, kannattaa muistaa tarkistaa nämä asiat ennen seksin aloittamista festareilla.

  1. Tarkista oma kuntosi
    Jos olet ihan liian humalassa (oksettaa, nukuttaa, meinaat kaatuilla koko ajan), älä lähde kenenkään mukaan. Festariseksiä pitää harrastaa niin, että et seuraavana aamuna kadu päätöstäsi – ja muistat missä olet yösi viettänyt.
  2. Kerro missä olet
    Yhden tai useamman kaverisi pitää koko ajan tietää kenen kanssa olet ja missä. Älä siis lähde yksin vaeltamaan jonkun tuntemattoman porukan mökille, vaan vähintäänkin tekstaa kaverillesi missä menet.
  3. Muista suojaus
    Et varmasti halua festareilla siittää itsellesi lasta. Muista siis ostaa kaupasta kondomeja ja kosteuspyyhkeitä. Kosteuspyyhkeellä voit puhdistaa suurimmat liat itsestäsi pois – ja kondomi suojaa niin raskaudelta kuin sukupuolitaudeilta.

Festariseksi on villiä ja vapaata, mutta muista pitää kesälläkin järki päässä ja kondomi kullissa!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0