Sitomisleikit – seuraa bondage-seksiin

Arvostele juttu

Kiinnostaako sinua fetissiseksi ja haluat kokeilla hieman rajojasi seksin rintamalla? Bondage eli sitominen on todella suosittu tapa aloittaa kinky-jutut. Bondage-seksi sopii monille, koska intensitettiä voi vaihdella mielen mukaan. Aloittaa voi vaikka pelkillä käsiraudoilla ja etenemään pääsee todella pitkälle vaikka ihan kokovartalosidontaan tai tyhjiöpakkaamiseen ja riiputukseen asti. 

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Sitominen on suosittua – hanki domina sitomaan sinut!

Netin seksideittipalstoilla haetaan nykyään paljon seuraa bondage-seksiin. Erityisesti viime vuosina sitomisleikit ovat kasvattaneet suosiotaan ja se näkyy tällä hetkellä siinä, että kuinka paljon partnereita haetaan netistä.

Mikäli sinua kiinnostaa sitomisleikit, kannattaa rekisteröityä Sexpartner.fi -sivustolle ja luoda sinne profiili. Profiilissa kannattaa kertoa se, että onko hakemassa alistajaa eli dominaa vai haluaako itse olla sitojan roolissa. Parhaassa tapauksessa löydät bondage-seuraa jo muutamassa päivässä – nopeampiakin tuloksia ollaan nähty!

Mitä on bondage eli sitominen?

Sitomisen tarkoituksena on rajoittaa orjan tai alistuvan osapuolen liikkumista tai liikkuminen voidaan jopa estää kokonaan. Yleensä sitomisen suorittaa domina eli alistaja, joka myös saattaa tehdä orjalle muitakin juttuja sitomisen aikana. Yleissääntö kuitenkin on se, että kaikki sessioon kuuluvat asiat sovitaan tarkkaan etukäteen, jotta vältetään epämiellyttävät tilanteet.

Sitominen voi tapahtua esimerkiksi käsiraudoilla, liinoilla, naruilla, ketjuilla, nahkaremmeillä tai nahkakahleilla. Käytännössä sitomisen tapoja on aivan loputtomasti ja miellyttävän tavan löytäminen jää jokaiselle itselleen kokeiltavaksi.

Sitomisleikit ovat yleensä vain osa itse sessiota. Sitomisen lisäksi siihen saattaa kuulua esim sm-juttuja, kuten vaikka ruoskimista tai spänkkäämistä jne. Tai sitten sitominen voi olla osa ihan tavallista seksiä. Seksistä saa kokeilemalla paljon uusia puolia irti, kun vaihtelee sitomisen intsensitettiä: sitoa voidaan pelkät kädet ja / tai jalat tai sitten alistettu voidaan laittaa kokonaisuudessa tiukkaan pakettiin esimerkiksi liinoilla tai vaikka teipillä ja suuhun voidaan laittaa suukapula. Testailemalla löytää varmasti paljon uusia puoli omaan seksielämään.

Siirry Sexpartner.fi -sivustolle ja etsi itsellesi seuraa bondage-seksiin ja aloita sitomisleikit jo tänään!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0