Mistä mies kiihottuu

Mistä mies kiihottuu
3 (60%) 1 vote

Moni nainen haluaisi oppia kiihottamaan miestään jollain aivan uudella hekumallisella tavalla. Onneksi Cosmopolitan UK kirjoitti juuri teille naisille suunnatun artikkelin siitä, miten miestä kiihotetaan ja mistä mies itse kiihottuu.

Kävimme itse läpi kaikki 20 kohtaa – mutta päätimme listata alle ne 7 tehokkainta tapaa kiihottaa miestä… Joten lue alta, miksi ja miten hommat kannattaa hoitaa.

1. Näytä vartalosi

Miehet nauttivat visuaalisuudesta. Ole siis itsevarma ja riisuudu miehen edessä. Mies kiihottuu näkemisestäsi takuuvarmasti. Sama juttu sängyssä: älä vedä peittoa korviisi ja ujostele. Jätä joskus valot päälle ja annan miehen katsoa sinua kunnolla.

2. Hyväile miestä takaapäin

Jotain hauskaa siinä vain on – et näe kuka sinua hyväilee, mutta tiedät kuka takanasi seisoo. Vähän kuin itse masturboisi, mutta ei tarvitse tehdä mitään! Nainen: voit samalla suudella miehen niskaa tai kuiskailla likaisia ajatuksiasi miehen korvaan.

3. Hiero samalla hänen takamustaan

Yleensä hieronta tapahtunee toisinpäin… Mutta myös me miehet nautimme siitä, kun te hyväilette meidän takamuksiamme. Etenkin takapuolen koskettelu samalla, kun nuolet kivenkovaa penistä – on uskomattoman eroottista.

4. Ole aggressiivinen

Tämä ei toimi ihan kaikkien kohdalla – mutta suurin osa miehistä kiihottuu, kun nainen tietää mitä haluaa. Heitä hänet selälleen sänkyyn, riisu hänen housunsa ja käske häntä nuolemaan pilluasi.

5. Sido hänen silmänsä

Miten kiihottaa miestä varmasti? Sido hänen silmänsä ja anna hänen muiden aistiensa ottaa vallan. Hivele häntä hellästi, suutele alavatsaa ja raavi vähän rintakarvoja. Paina rinnat miestä vasten, kuiski hänen korvaansa. Kiihottuminen on varmaa!

6. Pelaa hitaasti

Yksi vaihtoehto on kiusoittelu ja hitaasti eteneminen. Käske miehen ottaa rennosti (esim. sohvalla tai sängyllä maaten tai istuen) ja liu’uta kättäsi hitaasti pitkin hänen rintaansa alas kohti housuja. Anna kätesi sivellä pikaisesti miehen peniksen vartta, mutta jatka matkaasi sisäreisien kautta eteenpäin. Hymyile vienosti. Jatka silittelyä. Riisu omat vaatteesi hitaasti yksi kerrallaan. Ääntele samalla vienosti. Kun mies ei tiedä, koska oikeasti alat hommiin ja otat munan suuhun, hän kiihottuu odottamisesta ja omista mielikuvistaan.

7. Ehdota uutta paikkaa

Onko seksistä tullut pikkuhiljaa tapoihin kangistunutta nylkytystä? Mieti etukäteen valmiiksi jokin uusi paikka harrastaa seksiä. Kiusoittele ensin miestäsi yllä ehdotetuilla tavoilla. Kun olet riisunut hänen housunsa ja omat vaatteesi ovat päätyneet lattialle, ota miestäsi kädestä kiinni ja vie hänet valitsemaasi paikkaan ja käske hänen ottaa sinut juuri siinä, juuri nyt.

Nyt tiedät 7 parasta tapaa kiihottaa miestä. Lopeta miettiminen, miten ja missä sen teet ja anna palaa. Miehet tykkäävät, kun olet itsevarma ja teet aloitteen. Siitä jos mistä mies kiihottuu varmasti.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0