Squirttaus – miten naisen ejakulaatio onnistuu

Squirttaus – miten naisen ejakulaatio onnistuu
3.97 (79.44%) 36 votes

Squirttaus eli naisen ejakulaatio on osalla naisista esiintyvä orgasmin muoto, jossa erittäin voimakas kiihottuminen aiheuttaa nesteen purkautumisen ulkoisista sukupuolielimistä.

Suurin osa naisista ei koe squirttaamista kertaakaan elämänsä aikana. Siksi siitä liikkuukin niin paljon huhuja ja myyttejä. Viimeisimpien tutkimusten valossa neste syntyy Skenen rauhasessa, jollainen jokaiselta naiselta löytyy.

Oikeastaan syytä naisen ejakulaatiolle ei edes tiedetä – sillä se ei ole edellytys lisääntymiseen. Vain miehen tarvitsee ejakuloida lapsen tekemistä ajatellen.

Vinkit ejakulaatioon

 • Ympäristö
  Naisen orgasmi ei onnistu, jos ympäristö on rauhaton ja stressaava. Miehen kannattaa siis siivota asunto, laittaa päälle rauhallista seksikästä musiikkia, himmentää valot ja käyttää jotain hyvää tuoksua (mietoa).

  Miehen kannattaa lisäksi leikata kyntensä ja katsoa, että sänky (tai muu seksipaikka) on puhdas ja mukava.

 • Aloita rauhassa
  Kun ympäristö on kunnossa on aika keskittyä naisen nautintoon. Aloita ensin sensuellilla hieronnalla. Hartiat, reidet, niska, pää ja takapuoli ovat kaikki hyviä kohteita. Muista huomioida kaikki 13 erogeenistä aluetta.
 • Valitse naiselle rento asento
  Naisen ejakulointi on pitkälti psyykkinen juttu. Jotta saat hänen mielensä rentoutumaan, pitää kroppa saada mukavaan asentoo. Paras asento on yleensä asettaa nainen selälleen sängylle ja asettaa hänen takapuolensa alle pehmeä tyyny.
 • Käytä tarpeeksi liukuvoidetta
  Laadukas liukuvoide takaa nautinnon: käytä voidetta sekä klitorikseen, vaginaan että omaan käteesi.

  Kun tunnelma ja esileikit on kunnossa (käytä aikaa hierontaan, suuteluun, hivelyyn runsaasti), voidaan siirtyä itse squirttauksen tavoitteluun.

Vaiheet

 1. Kiusaa suullasi hänen sisäreisiään, alavatsaansa ja pikkuhiljaa myös klitoristaan.
 2. Parin minuutin kiusoittelun jälkeen, liu’uta keskisormesi hänen sisäänsä. Kämmenesi osoittaa ylöspäin.
 3. Hiero hänen vaginansa etuseinämää noin 4-5 sentin syvyydestä koukistamalla sormeasi (aivan kuin viittoisit jotakuta tulemaan luoksesi).
 4. Parin minuutin päästä, laita myös nimettömäsi hänen sisäänsä. Eksperimentoi eri syvyyksissä ja erilaisilla liikeradoilla (pyöritä, paina, hiero – ja eri voiimakkuudella).
 5. Siirry seuraavaksi G-pisteeseen (n. 4-5 sentin syvyydessä) – vaginan etuseinämän pitäisi tässä vaiheessa olla jo selvästi turvonnut.
 6. Aseta kätesi pystympään asentaan – keskisormesi ja nimettömäsi ovat koukussa hänen sisällään ja kämmenesi lepää klitoriksen päällä. Kätesi on kuin ”kuppi”.
 7. Liikuta kättäsi ylös-alas – sormesi hierovat vaginan etuseinää ja kämmenesi painelee klitorista. Aloita hitaasti ja kiihdytä vauhtia pikkuhiljaa.
 8. Kiihdytä tahtia & voimakkuutta. Voit samalla painaa toisella kädelläsi hänen häpyluunsa päältä kevyesti lisäpaineen ja paremman otteen saavuttamiseksi.
 9. Jatka kunnes nainen ejakuloi.

Squirttaus ei onnistu pakottamalla. Naisen pitää siis olla ”sillä päällä”. Moni nainen sanoo, että tunne ennen squirttausta on samanlainen kuin todella kova tarve virtsata. Kerro hänelle, että se on normaalia ja jatka sormetusta.

Muita ohjeita

Jos naisesi nauttii peppuleikeistä, voitte käyttää sormetuksen kanssa samaan aikaan esimerkiksi anaalitappia tai laittaa toisen käden operoimaan peräpään puolelle.

Kannattaa muistaa, että moni nainen nauttii seksistä, vaikka ei edes kokisi orgasmia sen aikana. Lisäksi ejakuloivat naiset eivät koe ”enemmän” nautintoa kuin ne, jotka eivät squirttaa.

Squirttaus on myyttinen tapahtuma – mutta antamamme vinkit saattavat auttaa saavuttamaan sen!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0