Pari etsii miestä / naista

Arvostele juttu

Oletteko pariskunta ja etsitte itsellenne kolmatta pyörää seksiseuraksi villeihin iltoihin? Vai oletko kukaties mies tahi nainen, joka haluaisi osallistua pariskunnan kanssa kolmen kimppaan?

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Moni fantasioi tämän tyyppisistä seksileikeistä ja -kokemuksista. Harva kuitenkaan tietää, mistä oikeasti voisi hankkia sopivaa anonyymiä seuraa.

Baarista etsiminen on todellista hakuammuntaa, kavereiden pyytäminen saattaa rikkoa kaveruussuhteita ja naapuruston hemaisevat naiset ja miehet asuvat aivan liian lähellä. Jo olemassa olevat ”piirit” ja ”ryhmät” ovat usein aika suljettuja ja kimppahommista ei puhuta avoimesti tutuille eikä tuntemattomille. Siksi ”piireihin pääseminen” on vaikeaa.

Onneksi luotettavaa suomalaista seksiseuraa voi etsiä nykyään myös netistä.

Moni pari etsii miestä tai naista kolmanneksi pyöräksi suomalaisille suunnatuista verkkopalveluista. Omia suosikkejamme ovat SexPartner.fi ja Flirtfair.fi, joissa molemmissa profiilin luominen on maksutonta.

Molemmilla nettisivuilla voi määritellä profiiliinsa itse, että on pariskunta, joka etsii miestä tai naista kolmen kimppaan. Näin ne sinkut ja varatut, jotka haluavat kokeilla kolmantena osapuolena olemista, tietävät ottaa teihin yhteyttä. Vastaavasti voitte selata muiden käyttäjien profiileja ja lähettää privaviestejä potentiaalisen oloisille käyttäjille.

Kannattaa muistaa, että ensimmäistä kertaa kolmatta pyörää kokeilevan parin kannattaa kokemuksen jälkeen keskustella aiheesta. Jos juttu ei tuntunut ihan omalta, kannattaa se lopettaa ja kokeilla muita seksuaalisia fantasioita & leikkejä.

Jos siis haluat kolmanneksi pyöräksi pariskunnalle tai olette pari joka etsii miestä / naista seksiseuraksi, kokeilkaa etsiä panoseuraa netistä.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0