Naisten seksifantasiat

Arvostele juttu

MTV3 listasi sivustollaan top 5 naisten yleisimmät seksifantasiat. Me päätimme ottaa asian tarkempaan analyysiin ja pohtia, mistä naiset oikeasti fantasioivat.

1. Seksi oman kumppanin kanssa

Maikkarin artikkelissa todetaan, että kaikkein yleisin eroottinen fantasia on yksinkertaisesti seksi oman kumppanin kanssa. Emme tiedä voiko tätä kutsua ”seksifantasiaksi”, mutta ainakin se kertoo siitä, että naisetkin ajattelevat parisuhteen seksikokemuksia omalla ajallaan.

2. Lesbokokemukset

Naiset osaavat arvostaa myös toistensa ulkomuotoa: Seksi toisen naisen kanssa on hyvin yleinen seksifantasia. Lesbo- ja bi-halut eivät tarkoita, että olisit seksuaalisesti hukassa tai epätietoinen suuntautumisestasi. Olet vain utelias! Se on ihan normaalia.

3. Alistaminen – ja alistuminen

Etenkin 50 Shades of Greyn noustua otsikoihin, tämä eroottinen fantasia on yleistynyt kulovalkean tavoin (tai on se ennenkin ollut yleinen, mutta nyt aiheesta puhutaan enemmän).

Vallan tunne kiihottaa niin miehiä kuin naisia.

4. Kolmen kimppa

Threesome-fantasiat käsittävät sekä kahden miehen että kahden naisen kolmen kimpat. Molempien haluaminen on aivan normaalia – toiset haluavat kaksi kullia samanaikaisesti, kun taas joku haluaa nähdä kuinka haluttuja heidän miehensä ovat toisen naisen mielestä.

5. Seksi toisen miehen kanssa

Viidenneksi yleisin seksifantasia naisilla on seksi toisen miehen kanssa. Tavallisesti tämä fantasia liittyy tunnettuun seksikkääseen julkisuuden henkilöön, mutta voi toki kohdistua myös työkaveriin, naapuriin tai vaikka miehen kavereihin.

Lue myös mistä saat seuraa kolmen kimppaan.

Muita yleisiä fantasioita

Muita hyvin yleisiä naisten seksifantasioita ovat muun muassa roolileikit (poliisi, opettaja, strippari, nunna, sotilas, lentoemäntä yms), tirkistely (joku katsoo, kun tyydytät itseäsi tai harrastat seksiä kumppanisi / muun miehen kanssa), tuntemattoman miehen nussiminen ja seksi julkisella paikalla.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet toivovat fantasioidensa toteutumista paljon vahvemmin kuin naiset. Naiset pitävät vastaavasti saattavat kiihottua tietynlaisista ajatuksista (esim. alistuminen), mutta haluavat miehiä harvemmin päästä toteuttamaan näitä mielikuviaan.

Seksifantasian toteuttaminen

Joskus eroottisen fantasian toteuttaminen saattaa olla erilaista kuin aluksi odotit. Esimerkiksi parinvaihtoon, alistamiseen tai homoseksuaalisuuteen liittyvät kokeilut voivat olla nautinnollisia, mutta silti poikkeavat odotetusta.

Tällöin seksifantasian kokeileminen saattaa jäädä yhteen kertaan. Vaikka kokemus voi yllättää, ei lopputulosta kannata pelätä etukäteen. Jos kokeilu on vain yhden kerran juttu, niin voit ainakin todeta, että olet yhtä kokemusta rikkaampi ja tunnet oman seksuaalisuutesi aiempaa paremmin.

Löydä toteuttajia fantasioillesi SexPartnerista >>

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0