Suihinotto VINKIT

Arvostele juttu

Suihinotto on taitolaji ja moni nainen kaipaa siihen kipeästi vinkkejä. Älä sinä siis ole yksi niistä suihinottajista, joka pelkää kullia – vaan nappaa meiltä TOP 7 vinkit ja opi miten mieheltä kuuluu ottaa suihin!

Ohjeet miten suihin otetaan!

1. Katsekontakti

Kun aloitat suihinoton, olitpa polvillasi, kontallasi – sängyssä, suihkussa, metrossa tai kotisohvalla – ota mieheesi katsekontaksi. Visuaalisuus on aina miehelle tärkeää – ja katse luo syvän yhteyden välillenne (tietysti esimerkiksi paljaat rinnat auttavat myös).

2. Hidas aloitus

Nyt ei juosta 110 metrin aitoja – vaan otetaan mieheltä suihin. Kannattaa kiusata miestä ensin – esimerkiksi riisuutumalla itse & riisumalla häntä, hieromalla häntä peniksen läheltä (reidet, alavatsa), suutelemalla (suulle, vatsa, reidet, niska) ja hyväilemällä häntä vielä vaatteiden päältä ennen itse kullin paljastamista.

Kun aloitat suihinoton, nuole vartta ensin hitaasti ja katso miestä vielä kerran ennen kuin upotat terskan hitaasti huuliesi väliin.

Vältä alussa käsien käyttöä. Moni mies nimittäin ejakuloi parissa minuutissa, jos hierot vartta samalla.

3. Sylki lisää nautintoa

Joidenkin mielestä tämä kuulostaa ällöltä – mutta se on totta: Liukasta käsiäsi ja penistä syljellä, se lisää miehen nautintoa ja vältytte vääränlaiselta kitkalta.

4. Käsien käyttö

Vinkit käsien käyttöön suihinotossa: Hiero niillä vartta, kiveksiä, sisäreisiä, takamusta ja välilihaa. Jos kumppanisi tykkää siitä, voit hyväillä hänen peräaukkoaan.

5. Varo hampaita

Avaa suuta riittävästi – näin ylähampaasi eivät osu kulliin. Suojaa alahampaitasi kielellä. Jotkut miehet tykkäävät hampaikkaistakin blowjob-suikkareista, mutta suurin osa ei.

6. Kielen käyttö

Työnnä kieli niin ulos kuin mahdollista. Työnnä kulli suuhun ja hivele kielelläsi peniksen varren alapintaa. Se tuntuu miehestä hyvältä, mutta voi aiheuttaa kokemattomalle naiselle yökkäysrefleksin. Ei hätää, kokeile uudestaan – tunteeseen tottuu nopeasti!

7. Anna miehen ejakuloida päällesi

Kyllä! Tätä vinkkiä ei kannata ohittaa: Miehet rakastavat niin kasvoille kuin rinnoille tulemista. Osa miehistä haluaa, että sinä nielet sperman. Voit ensimmäisellä kerralla tehdä näistä minkä tahansa ja myöhemmin tiedustella mieheltä, mistä hän oikeasti pitää eniten.

Suihinotto ei ole vaikeaa. Näillä vinkeillä pääset jo vahvaan alkuun ja lukemalla ohjeet uudestaan, sinusta tulee satavarmasti todellinen taituri. Harva nainen tietää miten mieheltä otetaan suihin – mutta nyt sinä tiedät!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0