Haetko fetissiseuraa? Netistä löydät sitä nopeasti!

Arvostele juttu

Oletko kokeilunhaluinen ja haluat päästä testaamaan hieman rajumpia seksileikkejä? Et ole yksin, sillä todella monet suomalaiset hakevat itselleen fetissiseuraa netistä.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Parit hakevat kolmansia pyöriä tai toisia pareja kokeileviin seksileikkeihin tai sitten sinkut hakevat toisia sinkkuja vaikka esimerkiksi bondage-seksiin. Netistä etsitään paljon seksiseuraa – jopa tuhannet suomalaiset hakevat sitä päivittäin – mutta kaikki eivät halua sitä ihan tavallista tylsää seksiä. Toiset haluavat vähän jotain muuta ja siihen netti on todella hyvä paikka, sillä netistä on helppo löytää partneri vaikka toiselta puolelta Suomea. Mutta jos todella haluat päästä kokeilemaan jotain hienoa, olet varmasti valmis vaikka hieman reissaamaan.

Täytyy kuitenkin sanoa, että eniten fetissiseuraa on tarjolla isoissa kaupungeissa, joissa on jo valmiina omat skenet ja niitä harrastavat ihmiset.

Näin hankit itsellesi fetissiseuraa – 5 askelta:

  1. Luo itsellesi profiili panotreffisivustolle. Suosimme Sexpartner.fi -sivustoa
  2. Lisää profiilikuva. Se parantaa mahdollisuuksiasi saada yhteydenottoja huomattavasti.
  3. Ole aktiivinen. Hae muita käyttäjiä ja lähetä heille private-viestejä.
  4. Kun pääset juttuihin sopivan tyypin kanssa, sovi treffit fetissi-leikkejä varten

Nämä ovat suosituimmat netistä etsityt fetissit:

BDSM-seura: bdsm eli bondage & sadomaso tarkoittaa sitomista ja alistamista. Usein näkee seksideittisivustoilla ilmoituksia, että subi hakee dominaa tai domina tarjoaa palveluitaan subeille. Subit ovat siis niitä orjia tai alistettavia ja dominat alistajia (muista, että domina ei ole aina nainen, vaan on hyvin suosittua, että esimerkiksi mies toimii dominana naiselle / naisille). Tähän kuuluu ruoskintaa, jalkapuita, suukapuloita ja käsirautoja yms.

Tietenkin bondage-seuraa haetaan myös pelkästään. Siihen ei aina liity SM-jutut.

Roolileikit: tämä on nykyään todella suosittua. On hyvin tyypillistä, että kun netistä haetaan seksiseuraa, niin seksitreffit järjestetään jonkin teeman ympärille. Tämä antaa hieman lisävirikettä seksideittailuun ja auttaa partnereita pääsemään paremmin mukaan tunnelmaan. Jos harrastat sitä ihan tavallista seksideittailua, niin kannattaa testata tätä – saatat yllättyä positiivisesti!

Voyeur-seuraa: tämä on kanssa todella yleistä. Monet parit etsivät kolmatta pyörää kiihottamaan omaa seksiään ja joissain tapauksissa heidän fantasiansa on juuri se, että tämä kolman henkilö vain seuraa heidän rakasteluaan. Netistä on todella helppo löytää voyeristeja, jotka tulevat mielellään katsomaan panemista. Useimmiten heidän rooli sovitaan tarkkaan: kuuluuko siihen se, että he vain katsovat esimerkiksi oven raosta tai istuvat sivummalla tuolilla tai jopa masturboivat. Tämä kaikki jää heidän päätettäväksi.

Fetissiseuraa on paljon tarjolla netissä

Yllä esiteltiin vain muutamia fetissileikkejä, joita ihmiset nykyään todella paljon harrastavat. Viimeisen parin vuoden aikana näiden juttujen suosio on todella suuresti kasvanut ja kasvaa koko ajan. Yhä suositumpaa on myös se, että se ihan tavallinen seksideittailu muuttuu fetissiseuran suuntaan, kun mukaan otetaan jotain uusia elementtejä esim. rooliasuja tai sitomista.

Mikäli haluat hankkia fetissiseuraa itsellesi kannattaa tutustua heti ensimmäisenä Sexpartner.fi -sivuston fetissitarjontaan. Sieltä vaan selaamaan kiinnostavia juttuja itselle.

 

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0