Kesäseksi VINKIT

Arvostele juttu

Kesä tekee tuloaan ja hormonit ovat jo lähteneet hyrräämään: Ihmiset ovat virkeämpiä, iloisempia – ja tietysti himokkaampia!

Lue artikkelistamme parhaat vinkit kesäseksiin. Näin piristät seksiä kesällä!

1. Nudismi – vaatteet pois!

Sinun ei ole pakko lähteä nudistirannoille tai nudistileireille, vaan ottaa vaatteet pois ihan kotioloissa.

Ole alasti kotona – sisällä, ulkona, TV:n ääressä, kokatessa, pyykätessä – koko ajan! Ota vaatteet pois myös mökillä, lomamatkalla hotellissa ja vaikka automatkalla mummolaan.

Alastomuudessa on kaksi isoa kiihottavaa tekijää: ensinnäkin alastomat vartalonne… Ja toiseksi kiinni jäämisen pelko – siis tunne, että joku muukin voi huomata nakuilunne. Eroottista!

2. Asettakaa panokset!

Hauska idea etenkin urheiluhulluille, mutta myös meille muilla. Lyökää vetoa vaikkapa jonkin TV-realityn tuloksesta (kuka tippuu – kuka pääsee jatkoon), urheilukilpailujen tuloksista (kuka voittaa keihäässä mestaruuden, miten futismatsi päättyy) tai mitä suosikkisarjassanne tapahtuu seuraavaksi (Barney huutaa LEGEN -wait for it – DAIRY, kuka kuolee Game of Thronesissa seuraavaksi, ketkä nussivat suomalaisessa sarjassa seuraavaksi)…

Panokset ovat tietysti seksuaalisia. Hävinnyt osapuoli antaa esimerkiksi suuseksiä voittajalle… Tai antaa eroottisen hieronnan. Voittaminen, häviäminen ja arjen lisäjännitys ovat kaikki kesäseksin ehdotonta parhautta!

3. Pöksyt pois!

Vinkki-vinkki: Näin ehdotat seksiä kesälomalla! Ota alushousut pois. Etenkin, jos olet nainen. Mikään ei herätä miehen mielenkiintoa kuin alushousuton nainen. Käväise siis ravintolassa / baarissa / yökerhossa / konsertissa naistenhuoneessa. Kun tulet takaisin, anna stringit / tangat / pikkupöksysi miehelle.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Miehen mieli laukkaa jo täydellä teholla kaasu pohjassa.

Jos olette valmiiksi kahdestaan, voit ottaa rintaliivit ja pikkarit pois myös miehesi edessä ja vinkata hänelle silmää sopivan ehdottavasti.

4. Vaihtakaa paikkaa

Harrastatteko seksiä aina sängyssä? Ehdota kumppanillesi ihan suoraan jotain muuta paikkaa. Vaihtelu virkistää!

Kokeilkaa näitä: suihku, terassilla / parvekkeella, mökkinne rantahiekalla, keittiön pöydällä, ravintolan WC:ssä, parkkipaikalla auton takapenkillä tai vaikka marjastamassa metsän keskellä.

Jos nämä tuntuvat liian ”villeiltä” valinnoilta, varatkaa huone läheisestä hotellista tai majatalosta ja harrastakaa kesäseksiä huoneenne sängyssä – sekin on jo vaihtelua!

5. Sekstarit

Pitkät työpäivät ovat monelle arkea myös kesällä. Ota ohjat käsiisi ja piristä arkeasi seksikkäästi lähettämällä vihjaileva tekstari kumppanillesi kesken päivän.

Mies voi kuvailla viestissään, kuinka kovana hän on ajatellessaan, mitä hän haluaa tehdä naiselle illalla. Nainen voi kuvailla nöpöttäviä nännejään tai kosteaa alapäätään, kun hän ajattelee miestään.

Näille vinkeillä pääset jo pitkälle kesäseksin piristämisessä. Ottakaa vaatteet pois ja nauttikaa toisistanne, Suomen kesä on lyhyt, mutta kaunis.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0