Parinvaihto seuraa netistä

Arvostele juttu

Parinvaihto on suosittua Suomessa!

Vuosi toisensa perään yhä useammat parit hakevat jännitystä elämäänsä nussimalla muita. Siis ihan luvan kanssa. Kun oma mies tai vaimo on vieressä ei kyse ole edes pettämisestä, vaan nautinnollisesta eksperimentoinnista, jossa seksuaaliset tabut sekoittuvat arkielämän ihanuuteen.

SexPartner.fi
Yksi Suomen suosituimmista seksisivustoista. Kaikkea aina sinkuista ja pareista ryhmätoimintaan asti. Anonyymi. Rekisteröityminen ilmaista.
Flirtfair.fi
Anonyymi profiili. Flirttiä & deittejä. Rekisteröityminen ilmaista.
Victoria Milan
Tunnettu salasuhdesivusto. Anonyymi profiili! Rekisteröityminen ilmaista.
Seksitohtori.fi
Uusi ja mielenkiintoinen. Rekisteröityminen ilmaista.
Kypsaaseuraa.fi
Suunnattu kokeneemmille. Rekisteröityminen ilmaista.

Parinvaihdossa ei ole mitään sääntöjä tai rajoituksia. Seuraa voi hakea juuri sieltä mistä sitä tuntuu löytyvän ja juuri niin kuin itse sitä haluaa.

Me itse kuitenkin suosittelemme Sexpartner.fi -sivustoa. Tämän nettisivun käyttö on helppoa ja vaivatonta – ja muiden parien lisäksi sivustolta löytyy paljon sinkkuja ja varattuja myös kolmen kimppaan ja muihin panohommiin.

Vinkit parinvaihtoon

Kun haet seuraa swinger’s party -tyyppisiin orgioihin tai ihan vaan paria tavalliseen koti-iltaan, kannattaa muistaa seuraavat vinkit.

  1. Tutustu toiseen pariskuntaan
    Netissä (esim. Flirtfair.fi tai Sexpartner.fi) on se etu, että voit lukea toisen parin profiilista, mistä he pitävät ja minkä tyyppisiä / ikäisiä / näköisiä he ovat. Näin saat heti alussa kuvan siitä, millaisen parin kanssa vaihtoa ollaan tekemässä.
  2. Sovi itsellesi hyvä paikka
    Jos omalla kotisohvalla parinvaihto tuntuu epämukavalta – tai et halua esitellä kesämökkiänne tuntemattomille – sopikaa tapaamineen vuokramökkiin tai hotelliin. Näin et jälkikäteen joudu miettimään seksiä joka kerta kun istahdat kotisohvallesi (”Tässä mun vaimoa nussittiin…”)
  3. Tiedä rajasi
    Haluatko, että parinvaihto seura menee loppuun asti vai haluatko vaan koskettelua? Toiset haluavat kimppakivaa, jossa parit sekoittuvat aina bi-seksistä tuplapenetraatioon asti… Toiset haluavat vain katsoa, kun vaimoa nussitaan… Ja joillekin pelkkä parinvaihto on tarpeeksi. Sopikaa siis etukäteen, missä rajat menevät ja mitä kaikkea illan aikana saa tehdä.

Näilä kolmella vinkillä pääset kätevästi alkuun. Jos haluat löytää vaivattomasti seuraa parinvaihtoon, kokeile SexPartner.fi -sivustoa. Profiilin luominen on makstonta.

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0