Asennot ja vinkit suihkuseksiin

Arvostele juttu

Suihkuseksi on märkää ja kiihkeää. Siinä vesi lotisee ja kosteus valtaa muutkin paikat kuin pelkän veden kasteleman ihon. Loiskinta ja liukas kuuma kiihko on kuitenkin vain osa tätä seksiaktia: Joskus asennon löytäminen on vaikeaa, vesi menee vääriin reikiin (nenä, suu) ja lattia tuntuu liukkaalta.

Siksi kannattaakin lukea alta meidän vinkit hyvän asennon löytämiseen ja suihkuseksistä nauttimiseen!

Kokeile näitä seksiasentoja suihkussa!

Moni on sitä mieltä, että suihkuseksiä kuuluu harrastaa seisten. Se onkin kaikkein luonnollisin asento monelle, mutta kokeilunhaluisille on tarjolla runsaasti muitakin vaihtoehtoja.

Perinteinen seisten takaa

Kaikessa yksinkertaisuudessaan nainen asettaa kätensä seinää vasten, työntää takapuoltaan hieman taakse ja mies penetroituu sisään takaapäin. Nainen voi halutessaan laittaa myös päätään alaspäin – ja mies voi esimerkiksi ottaa naisen käsistä, lantiosta tai rinnoista kiinni. Kovempaa menoa kaipaavat voivat siirtyä tukistamiseen ja takapuolen läpsimiseen / piiskaamiseen.

Käsivarsien varassa

Mies nostaa naisen ylös ja pitää tätä käsivarsiensa varassa. Naisen selkä asettuu seinää vasten ja hän voi halutessaan kietoa jalkansa miehen lantion ympärille. Tämä asento vaatii mieheltä hieman voimaa!

Ratsastus vesiputouksen alla

Mies asettuu suihkun lattialle selälleen ja nainen istuu avohaaroin hänen päälleen. Antakaa suihkuveden valua pitkin naisen selkää ja takapuolta!

Jalka ylös

Perinteinen seisten takaa, mutta tällä kertaa nainen nostaa jalkansa ylös ja taivuttaa sen miehen käsivarrelle. Näin vain toinen naisen jaloista on maassa ja toisella voit puristaa miestä yhä syvemmälle sisääsi.

Suuseksiä suihkussa

Tällä on hyvä aloittaa tai lopettaa suihkuseksin sessiot. Kumpi tahansa asettuu kyykkyyn ja ottaa vastapuolelta suihin – voit olla varma, että paikat ovat puhtaana ja raikkaana, joten ei ole mitään syytä epäröidä. Nainen: anna miehen tulla rinnoillesi tai kasvoillesi suihkussa. Spermat on helppo pestä pois, mutta mies nauttii näkemästään!

Suihkuseksin asentojen ei tarvitse rajoittua tietenkään tähän! Harrastakaa seksiä saunassa, vessanpöntön päällä (kansi kiinni mielellään) tai vaikka lavuaarin päällä. Monella on pesuhuoneessaan tai kodinhoitohuoneessaan myös esim. jonkinlainen pöytätaso ja pesukone. Nekin ovat oivallisia sekstauspaikkoja.

Nauti seksistä suihkussa ja kokeile vinkkejämme!

It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0